Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Logic Path!

Jednou z aplikací, která je dnes pro iPhone a iPad zdarma, je Logic Path!, což je v podstatě logická hra, u které si odpočinete a zrelaxujete se. Hra změní vaše vnímání světa jednou provždy. Projděte uklidňující cestu ve všech 100 úrovních. Grafika je sice minimalistická, ovšem na druhou stranu je jednoznačně sugestivní. Jakmile hru spustíte, pohltí vás uvolněná atmosféra.

[appbox appstore id1382169917 oldprice=“25Kč“]

Annoying Orange: Kitchen Carnage

Zřejmě jste už někdy slyšeli o otravném pomeranči. Je roztomilý. Je otravný. Je oranžový. Je to pomeranč. Pro některé je otravný pomeranč král vtipů, ale pro někoho je spíše jako trn v oku. Jedná se o arkádovou hru odehrávající se v kuchyni. Vývojář upozorňuje, že hra s otravným pomerančem je vysoce návyková.

[appbox appstore id410333317 oldprice=“49Kč“]

Instaflash Pro

Pokud rádi upravujete fotografie, potěší vás, že je nyní zdarma aplikace Instaflash Pro, která nabízí nepřeberné množství filtrů. Dále aplikace nabízí světelné efekty, viněty, zaostření, odstranění šumu a další možnosti úprav. Dokonce si můžete uložit oblíbené úpravy jako předvolby, a tím příště při úpravě fotografií ušetříte spoustu času.

[appbox appstore id888701288 oldprice=“129Kč“]

Colorburn

Velice oblíbenou aplikací pro úpravu fotografií je také Colorburn s více než 1 000 filtry. Dále můžete nastavit vinětu, expozici, jas, kontrast, rotaci, zrcadlení a intenzitu filtrů. Snímky můžete zpestřit ještě rámečky.

[appbox appstore id899003026 oldprice=“25Kč“]

Night Vision Camera

Jestliže fotíte během noci a chcete vidět více i za špatného světla, nainstalujte si do iPhonu aplikaci Night Vision Camera. Při fotografování můžete měnit citlivost fotoaparátu, expozici a zesílení barevných filtrů.

[appbox appstore id956786958 oldprice=“99Kč“]

Tape Measure PRO.

Aplikace Tape Measure PRO. je nejrychlejší způsob, jak změřit vzdálenost. Jednoduše přesuňte telefon z jednoho místa do druhého, a potom se vám zobrazí vzdálenost mezi jednotlivými body. Aplikace totiž používá vestavěné snímače, jako jsou akcelerometry a gyroskopy, a tím pádem dokáže přesně vypočítat, jak daleko jste přemístili zařízení. Snadno tak změříte délku, šířku i výšku jakéhokoliv předmětu či místnosti.

[appbox appstore id1275557767 oldprice=“99Kč“]

Autogram – Tool for Instagram

Autogram – Tool for Instagram je marketingová aplikace, která umožňuje plánovat a zveřejňovat příspěvky na Instagramu, spravovat instagramové účty a podobně. S tímto nástrojem ušetříte spoustu času při spravování několika účtů.

[appbox appstore id1316117368 oldprice=“149Kč“]

App Store

Dnes nejčtenější

.