Zavřít reklamu

Apple by měl v letošním roce představit tři modely iPhonů, přičemž všechny by se měly designem podobat současnému iPhonu X. Ovšem světlo světa spatřily rendery, které naznačují, že by mohlo dojít k několika nepatrným změnám, co se vzhledu týká. Rendery najdete na konci tohoto článku.

Výrobce krytů pro smartphony Ghostek poskytl serveru BGR rendery ukazující, jak by mohl 6,1palcový iPhone s LCD displejem ve skutečnosti vypadat.

Podívejte se, jak by mohl vypadat iPhone X Plus. Koncept navrhl Muhsin M. Belaal Auckburaully:

Sice na první pohled vypadá jako iPhone X, nicméně po bližším prozkoumání si všimnete několika drobných, ale klíčových rozdílů. Jedním z nich je zadní fotoaparát, jenž by měl být větší než u iPhonu 8, a tak cupertinská společnost zřejmě použije zcela nový objektiv.

Zdá se, že největším rozdílem na přední straně by měla být šířka rámečku. Zatímco iPhone X byl takřka bezrámečkový s extrémně štíhlými okraji, nadcházející 6,1palcový iPhone s LCD displeje by měl mít rámečky poněkud širší.

Očekává se, že 6,1palcový iPhone s LCD displejem bude cenově dostupnější než další dva připravované modely. Apple se však u letošních vlajkových lodí jednou provždy zbaví tradičního Home Buttonu. Čtečku otisků prstů, kterou můžete znát jako Touch ID, nahradí systém pro rozpoznávání obličeje Face ID.

Aby byl iPhone levnější, musel Apple udělat několik kompromisů. Zařízení dostane LCD displej namísto OLED displeje. Předpokládá se však, že se stane levnější iPhone nejprodávanější zařízením letošní sestavy.

Co se týká ceny, tak ještě není jasné, na kolik by jablečný telefon mohl vyjít. I když analytici předpovídají, že základní verze vyjde na 550 dolarů. Počkat si budeme muset až do podzimu, kdy má být 6,1palcový iPhone s LCD displejem představen po boku druhé generace iPhonu X a iPhonu X Plus.

Takto má podle výrobce příslušenství vypadat 6,1″ iPhone X s LCD displejem: 

bgr-iphone-61
iphone x mensi vyrez fb

Dnes nejčtenější

.