Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Recipe Binder – Your magazine recipes organized
Rádi vaříte podle receptů v nejrůznějších magazínech? Teď už nemusíte své oblíbené recepty tisknout, opisovat, nebo případně složitě vyhledávat. Aplikace Recipe Binder vám umožní všechny recepty shromáždit na jedno místo a rozdělit je do přehledných kategorií.

[appbox appstore id1092441389 oldprice=“29Kč“]

Audio Notebook
Audio Notebook najde využití jak u studentů, tak u profesionálů. Perfektně zaznamená každý zvuk, nabízí rozšířené možnosti přehrávání a sdílení.

[appbox appstore id720435172 oldprice=“149Kč“]

Counters
Aplikace Counters vám pomůže udržet si perfektní přehled v počtu … naprosto čehokoliv. Ať už počítáte hrnky vypité kávy, přátele, které jste potkali, dní bez cigarety – Counters vám pomůže spočítat všechno, co chcete.

[appbox appstore id928853172 oldprice=“29Kč“]

My Graphic Calculator Lite
My Graphing Calculator Lite přináší do vašeho iPadu všechny myslitelné funkce klasické i věděcké kalkulačky včetně možnosti grafů. V grafickém zobrazení můžete přibližovat a oddalovat obvyklými gesty.

[appbox appstore id603262142 oldprice=“29Kč“]

Timer 7
Aplikace Timer 7 vám umožní nastavit si na vašem iOS zařízení až 64 různých časomír s odlišným nastavením. Aplikace má jednoduché ovládání, běžící časomíru můžete libovolně upravovat, v nabídce je několik druhů alarmů včetně vibrací.

[appbox appstore id713174884 oldprice=“29Kč“]

Pinball Breaker Forever
Pinball Breaker Forever je nápaditou kombinací pinballu a rozbíjení bloků. Vychutnejte si retro osmdesátkový herní zážitek. Součástí aplikace jsou i další mini hry.

[appbox appstore id1020947824 oldprice=“29Kč“]

PixelMaze
Pixely, pixely, pixely – to je to, oč v této hře běží. Na posbírání všech pixelů a nalezení cíle máte 100 sekund. Hra nabízí i nekonečný mód ve 3D. Hra je bez reklam a bez nákupů v aplikaci.

[appbox appstore id1252617787 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.