Zavřít reklamu

Před malou chvílí jsme vám na našem webu přinesli velmi zajímavou fotografii odhalující spoustu detailů ohledně chystaného iOS 12. Krom softwarových novinek jsme se pak v popisku aktualizace dočetli i o nových animoji pro iPhone X a nový iPhone SE 2. Díky tomu by tak mohlo být téměř potvrzeno, že se příchod tohoto kompaktního drobečka blíží. Nedalo nám to a zapátrali jsme proto na webu, na kterém jsme objevili i první fotografii, přičemž po chvilce hledání jsme byli úspěšní a objevili další fotografie, které by měly zachycovat právě tělo iPhonu SE 2. 

Jak můžete vidět na fotografiích nad tímto odstavcem, vypadá to, že Apple u iPhonu SE 2 sáhl po kovovém těle. Kvůli tomu se tak bohužel nedočkáme podpory bezdrátového nabíjení. Na druhou stranu však bude telefon o poznání odolnější a především levnější. Je totiž jasné, že čím méně takovýchto technologií do něj Apple vloží, tím nižší u něj bude moci nasadit cenu. Na druhou stranu se však nedá počítat s tím, že jej bude jablečná společnost prodávat ve stejné cenové relaci jako jeho předchůdce. Displej přes celou přední stranu si totiž spolu s vývojem, který za tímto staronovým modelem stojí, vyžádal zajisté spoustu peněz, které se bude Apple snažit právě zvýšenou cenou získat zpět. 

Celkově připomínají vyfocená záda tělo iPhonu 7, jelikož pruhy pro antény jsou po bocích telefonu a nikoliv přímo na zádech. To, že se o iPhone 7 nejedná, však poměrně zřetelně ukazuje jablko, které působí svou velikostí k tělu opravdu velké. To se ale o jablku na zádech 4,7” iPhonů úplně říci nedá. 

Koncept iPhonu SE s OLED displejem od okraje k okraji od Curved.de:

A na co že bychom se krom bezrámečkového designu měli u iPhonu SE 2 těšit? Především na velmi slušnou hardwarovou výbavu, kterou zajistí čip A10 Fusion známý právě z iPhonů 7, kterému by měly sekundovat 2 GB RAM paměti. Telefon nejspíš dorazí ve verzích 64 GB a 256 GB. Co se však týče ceny, tu si zatím předpovídat netroufáme. 

iphone se 2

Dnes nejčtenější

.