Zavřít reklamu

Apple pokračuje v budování svého arzenálu pořadů, kterými bude chtít konkurovat zaběhlým stálicím filmového průmyslu. Zatímco se však v minulých týdnech zaměřil spíše na získání doposud nerozpracovaných projektů, které na natočení teprve čekají, tentokrát se rozhodl pro nákup globálních práv k novému dokumentu Songwriter, který už natočen je. 

Dokument, který měl svou slavnostní premiéru již v únoru, mapuje život slavného zpěváka Eda Sheerana a zachycuje jeho kariérní růst od jeho začátků až po rok 2016, tedy de facto do chvil jeho největší slávy, které trvají i nyní. V dokumentu tak uvidíte například to, jak se Edovi podařilo vyprodat Wembley, tedy jeden z nejúžasnějších fotbalových svatostánků ve Velké Británii. 

Ačkoliv není v tuto chvíli jasné, jakou částku musel za získání práv k tomuto dokomentu Apple zaplatit, v kuloárech se hovoří o nižší až střední sedmimístné cifře v dolarech. Bohužel nevíme ani to, zda se Apple rozhodne tento dokument “zamrazit” a do své filmové kartotéky jej zařadí až s dalšími filmy a seriály, které by měl začít postupně uvolňovat již příští rok, či zda se rozhodne pro jeho vložení do Apple Music, ve kterém by si ho mohli předplatitelé spustit již brzy. 

Doufejme, že tedy bude stát většina videoobsahu Applu skutečně za to a diváky jím zaujme. Vzhledem k tomu, jaká jména do svého projektu zapojil a o jaké pořady by se mělo jednat, je však úspěch téměř zaručen. Úspěch se však na druhou stranu očekával i od Carpool Karaoke, které Apple vysílá na Apple Music od minulého roku. To však takové ovace, jaké Apple nejspíše očekával, nesplnilo. 

gallery-1496819780-ed-sheeran-carpool-2

Dnes nejčtenější

.