Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Scanner App – Wordscanner Pro
Aplikace Scanner App – Wordscanner Pro je skvělým nástrojem, sloužícím ke kvalitnímu skenování papírových dokumentů, jejich tisku, sdílení a ukládání do cloudu. S pomocí aplikace můžete skenovat nejen dokumenty, ale třeba i účtenky nebo fotografie.

[appbox appstore id525343444 oldprice=“89Kč“]

Earplug
Earplug je minimalistická aplikace, sloužící pro maximální relaxaci. Dokáže vyprodukovat uklidňující zvuky, které vás zcela odříznou od rušivých okolních vlivů, jako je chrápání nebo ruch ulice.

[appbox appstore id962141384 oldprice=“29Kč“]

Phoenix Photo Editor HD
Phoenix Photo Editor HD je výkonný a velice rychlý fotografický editor se spoustou užitečných nástrojů. Má široké možnosti nejen úprav, ale i importování a sdílení.

[appbox appstore id798663364 oldprice=“29Kč“]

BusyBox – Track your time
BusyBox vám umožní sledovat množství času, které trávíte nad jednotlivými činnostmi. Můžete také synchronizovat všechny údaje s Dropboxem a mít je tak k dispozici na všechna vaše iOS zařízení.

[appbox appstore id863003886 oldprice=“89Kč“]

GearTheme
Aplikace GearTheme pro iOS vám přináší bohatou nabídku těch nejlepších živých tapet pro váš iPhone. Aplikace je navržena pro iPhone 6s a novější a je optimalizovaná pro operační systém iOS 10 a novější.

[appbox appstore id1015758774 oldprice=“59Kč“]

AirTycoon Online 2
Vítejte v AirTycoon Online 2 – skvělém simulátoru managementu leteckého provozu. Užijte si věrohodnou, živou 3D grafiku a spoustu nových funkcí. Hra nabízí přes 150 modelů letadel, možnost správy 500 letišť a mnoho dalšího.

[appbox appstore id969924164 oldprice=“29Kč“]

Monkey Jumping – Keep Climbing
Není nic sladšího, než výhra. Vy si ji můžete vyzkoušet ve hře Monkey Jumping – Keep Climbing. Vaším úkolem bude dostat se na konec každé úrovně přes překážky, jejichž počet se bude postupně zvyšovat.

[appbox appstore id871118293 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 115

Dnes nejčtenější

.