Zavřít reklamu

Herná séria Sid Meier’s Civilization neodmysliteľne patrí k najlepším strategickým počinom všetkých čias. Naprieč platformami si hra vyslúžila mnohé ocenenia a vysoko hodnotené recenzie. Dôkazom toho je aj verzia Civilization VI pre iPad, do ktorej prichádza nový herný obsah.

Mnoho výrobcov, ktorí  sa snažia vydávať známe tituly pre mobilné zariadenia prispôsobuje danú hru podmienkam telefónov alebo tabletov, z čoho sa nakoniec stane chabý okresaný nepodarok, ktorý hráča omrzí po hodine hrania. Tvorcovia Civilization však na iPad priniesli fenomenálnu plnohodnotnú hru, ktorá je takmer vo všetkých stránkach porovnateľná s originálnou počítačovou verziou. Aspyr Media už krátko od vydania hry bombarduje fanúšikov solídnym počtom herných balíčkov, ktorými je možné vybudovať tú najrevolučnejšiu civilizáciu.

Hra sa drží overeného klasického gameplayu, v ktorom budujete, vylepšujete a dobývate rozličné frakcie naprieč historickými periódami. Najnovším prírastkom do zoznamu herných balíčkom je pack s Perzskou a Macedónskou tematikou. Okrem tohoto dodatku v hre nájdete aj predošlé doplnky ako Vikings, Poland alebo Australia pack. Vzhľadom na to, že tvorcovia sa chcú čo sa týka herného obsahu vyrovnať PC verzii, môžeme do budúcna očakávať množstvo pribúdajúcich balíčkova vylepšení. V hre nechýbajú ikonické stálice v podobe predstaviteľov národov, no v hojnom počte narazíte aj na novinky, ktoré so sebou tento diel série prináša.

Celková plná verzia hry vás výjde na niečo okolo 840 korún (32,99€), no ak hľadáte plnohodnotný herný titul na krátenie času, nenechajte sa cenovkou odstrašiť. Dlhé hodiny zábavného gameplayu v podobe vylepšovania svojej civilizácie doplnené o charakteristické boje a budovanie nadvlády naplnia nejedného fanúšika strategických adventúr. Jednotlivé balíčky sú k dispozícii samostatne, preto máte možnosť výberu a zaobstarať si práve ten, ktorý vás zaujal najviac. Okrem zábavného budovania armád a vynaliezania jednotlivých prevratných technológií sa aj čo to naučíte o histórii, čo robí hernú ságu Civilization už po niekoľko rokov skutočného majstra vo svojom remesle.

[appbox appstore id1235863443 ]

Civilization

Dnes nejčtenější

.