Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

FileCalendar
FileCalendar je užitečná aplikace, pracující přímo s kalendářem ve vašem iPhonu či iPadu. K událostem můžete přidávat nejenom poznámky, ale i kontakty nebo konkrétní soubory.

[appbox appstore id976927698 oldprice=“29Kč“]

PlayerXtreme Media Player PRO
PlayerXtreme je videopřehrávač, který by neměl chybět v žádném iPhonu. Můžete na něm kdykoliv a kdekoliv sledovat filmy ve všech běžných formátech včetně těch, které iPhone běžně nepřehrává.

[appbox appstore id440488550 oldprice=“119Kč“]

ReliCam
ReliCam fotografická aplikace pro ty, kteří chtějí mít většinu fotografického procesu ve svých vlastních rukách. ReliCam obohatí vaše iOS zařízení o výhody manuálního ovládání klasického fotoaparátu.

[appbox appstore id1029383741 oldprice=“29Kč“]

Super Lines
Klasická arkádová hra přichází na iOS zařízení. Jak dlouho vydržíte? Hra nabízí 4 rozdílné módy včetně survival módu nebo verze pro dva hráče.

[appbox appstore id504481239 oldprice=“149Kč“]

Pinball Breaker Forever
Pinball Breaker Forever je nápaditou kombinací pinballu a rozbíjení bloků. Vychutnejte si retro osmdesátkový herní zážitek. Součástí aplikace jsou i další mini hry.

[appbox appstore id1020947824 oldprice=“59Kč“]

Cubes: Brain Teaser
Aplikace Cubes: brain teaser je na první pohled jednoduchá, ale vysoce návyková a skvěle hratelná puzzle. Vaším cílem v ní bude za pomoci pohyblivých kostek sestavit obrázek. První úrovně jistě zvládnete levou zadní, dokážete si ale poradit i se stále stoupající obtížností?

[appbox appstore id1195780835 oldprice=“29Kč“]

Fixum 2
Fixum 2 je dlouho a netrpělivě očekávaný sequel populární hry Fixum. Ve hře Fixum 2: World bude vaším úkolem procestovat svět za současného řešení více či méně náročných hádanek a skládaček. Pokud aplikaci stáhnete dnes, dostanete od jejích tvůrců 1000 mincí navíc.

[appbox appstore id1239139686 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 114

Dnes nejčtenější

.