Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Insta Toon: Cartoon & Art Cam
S aplikací Insta Toon: Cartoon & Art Cam můžete každou svou fotografii snadno, rychle a kreativně proměnit v nápaditou ilustraci, jejíž styl si můžete sami zvolit. Svá díla můžete ukládat jako statické fotografie, animované GIFy nebo Live Photo a sdílet je na sociálních sítích.

[appbox appstore id1065350253]

Find my Headphones & Headset
Díky aplikaci Find my Headphones & Headset pro vás bude nalezení ztracených sluchátek nebo headsetu otázkou několika málo chvil. Aplikace spolupracuje se všemi zařízeními, disponujícími Blutetooth 4.0 konektivitou.

[appbox appstore id1358763609]

Body by Simone
Aplikace Body by Simone vám pomůže získat skvělé tělo do plavek. Nabízí řadu exkluzivních cvičebních plánů, možnost přístupu k výživovým plánům, záznam a sledování údajů, jako je váha a míry, a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1326972091]

Unsplash
Unsplash konečně přichází i na iOS zařízení. Nabízí obrovské množství kvalitních fotografií s různou tématikou pro zcela volné použití, bez vodoznaků a dalších obvyklých omezení. Aplikace podporuje funkci Drag & Drop.

[appbox appstore id1290631746]

 

Pocket Bowling
Baví vás bowling? Zahrajte si jeho zjednodušenou, kapesní verzi na svém iOS zařízení – kdykoliv a kdekoliv. S každým úspěchem sbíráte stále více a více hvězdiček, díky nimž se vám otvírají nové možnosti.

[appbox appstore id1317810071]

Axe Climber
Lákají vás výšky a horské masivy? Vyzkoušejte na svém iOS zařízení hru Axe Climber, která vás přenese do světa těch nejvyšších a nejdrsnějších hor, plných nejrůznějších nástrah, které budete muset překonat. Milníku 500 bodů dosáhla jen 2 % uživatelů. Dostanete se mezi ně?

[appbox appstore id1355767781]

ios aplikace apps FB 33

Dnes nejčtenější

.