Zavřít reklamu

Každý z nás si jak po zakoupení jablečného zařízení, tak při používání, různě upravuje domácí obrazovku. Nejpoužívanější ikony si většinou dáváme na první obrazovku či do spodního docku. Aplikace, které naopak používáme velmi zřídka, hodíme úplně na poslední plochu a nejlépe ještě k tomu do složky, ve které jsou veškeré námi nepoužívané aplikace. Pokud vás ale vaše momentální rozložení už omrzelo a chtěli byste zkusit něco nového, nebo jste se jednoduše rozhodli, že chcete začít s „čistým štítem“, mám pro vás tip na obnovení uspořádání ikon na domácí obrazovce.

Jak obnovit uspořádání ikon

Pokud jste se rozhodli pro obnovení uspořádání ikon na vaší domácí obrazovce, postup je jednoduchý. Stačí otevřít Nastavení a zde přejít do kolonky Obecné. Zde sjedeme úplně dolů a zvolíme předposlední možnost Obnovit. Z možností, které se zde objeví, vybereme Obnovit uspořádání plochy. Po kliknutí na obnovení se nás naše zařízení ještě jednou dotáže, zda-li chceme doopravdy tento úkon provést. Potvrdíme kliknutím na Obnovit plochu.

Pokud vás zajímá, jak vypadá předtím uspořádaná plocha po obnovení uspořádání, níže vám přikládám obrázek. První dvě fotky zleva představují uspořádané rozpoložení, kdežto třetí a čtvrtá fotka odpovídá obnovenému rozpoložení.

rozpolozeni_dom_obrazovky_rozdily

Na závěr vás jen upozorním, že pokud se rozhodnete pro obnovení uspořádání plochy, tak se taktéž smažou veškeré složky. Zároveň se veškeré ikony (mimo první obrazovku) seřadí podle abecedy. Celá plocha bude jednoduše vypadat stejně, jako kdybyste si koupili nový iPhone či iPad a poprvé jej zapnuli.

rozpolozeni_dom_obr_Fb

 

Dnes nejčtenější

.