Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Chytrý robotický vysavač již dávno není nadbytečným luxusem. Postupem času si našel cestu do řady domácností, kde je užitečným pomocníkem, který ušetří čas i práci. Dnes vám představíme robotický vysavač Xiaomi Mijia, který máte možnost získat za skvělou cenu.

Chytrý robotický vysavač Xiaomi Mijia zvládne rychle a precizně nejen vysávat prach a další nečistoty včetně vlasů a chlupů, ale také vytírat. Disponuje senzory pro automatickou detekci rohů nebo míst pod nábytkem, díky čemuž nevynechá ani kousek podlahy. Čisticí program lze naprogramovat v závislosti na tom, jak velká nebo znečištěná je plocha, kterou potřebujete uklidit. O nabíjení se starat nemusíte – v případě potřeby se vysavač sám vrátí na nabíjecí stanici. Vysavač Xiaomi Mijia lze ovládat a spravovat jeho funkce prostřednictvím aplikace pro chytrá mobilní zařízení.

Specifikace:

Značka: Xiaomi Mijia
Barva: Stříbrná
Váha: 3,5 kg
Obsah balení: Vysavač, kabel, zástrčka, nádrž na vodu, násada – mop

Chytrý robotický vysavač Xiaomi Mijia zakoupíte na webu TomTop za 10507 korun namísto obvyklých 11182 korun. Sleva se vám načte po zadání kódu XMMJ30. Poštovné do České republiky neplatíte, stejně jako dovozní poplatky. Zboží vám z čínského skladu dorazí v horizontu 7 – 12 pracovních dní.

Xiaomi Mijia fb

Dnes nejčtenější

.