Zavřít reklamu

Titul Armello od vývjárov League of Geeks nie je žiadnou novinkou. S hrou sme sa mohli stretnúť naprieč všetkými platformami, či už ide o konzoly, PC alebo mobilné telefóny. No hra sa vďaka iOS a Android komunite teší popularite viac ako kedykoľvek predtým. Poďme sa pozrieť, čo Armello ponúka.

Existuje mnoho spôsobov ako spomínanú hru klasifikovať. Či už hru zaškatuľkujete ako kartovú hru, RPG adventúru alebo tabletop titul, stále objavíte nový aspekt hry.  Austrálsky developeri z League of Geeks vás presvedčia že ich debut v hernom priemysle je naozaj štýlový a podobných hier z pohľadu kvality nenájdete vo veľkom množstve.

Armello dostalo názov podľa krajiny, kde sa odohrávajú všetky príbehy, ktoré okúsite. Ide o kráľovstvo zahalené do fantasy prostredia, kde sa stretnete s antropomorfizovanými spoločenstvami rôznych zvierat. V začiatku hry sa chopíte role vlka, no zahráte si aj v koži medveďa, či zajaca. Vašou úlohou bude obsadzovť mestá, vylepšovať si zbroj, zbierať power-up karty, no skrátka všetko čím by mal kvalitný RPG titul disponovať.

Spôsob striedania sa ťahov je unikátny a dôležité je samozrejme strategické zmýšľanie. Svojich bojovníkov presúvate po poliach hexagónového tvaru cez rôzne typy terénu. Pohoria poskytujú ochranu a zvýšený defense, lesy zas možnosť stealth (tichého) pohybu. Rozmiestnenie herných vplyvov v móde priameho boja sa určuje na základe hodu kocky. Hodom virtuálnej kocky si môžete prilepšiť k svojim schopnostiam napríklad bodmi útoku, alebo obrany založených na tom, či bojujete cez deň alebo v noci. V hre je možné naraziť na vyše 150 postáv, ktoré sú perfektne graficky spracované. Vítaným faktorom hry je aj neustála obmena a náhodné generovanie máp, čo vykresľuje každú hru ako nepredvídateľnú.

Armello sa celkovo javí ako výborná strategická adventúra so zaujímavým spracovaním. K dispozícii sú balíčky s rozšírením pre základnú verziu, ktoré hre dodajú osviežujúci nádych vo forme nových postáv, napríklad doposiaľ najväčšie DLC s názvom Rivals. Devízou hry je takisto výborne riešený multiplayer. Informácií je na začiatok síce trochu viac, no ak nehodíte flintu do žita hneď po prvých 30 minútach, určite si tento titul obľúbite. Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte originálnu stránku hry kliknutím na tento link.

Hra Armello je momentálne pre MacOS prostredníctvom Steamu zľavnená na polovičnú cenu.

[appbox steam 290340 ]

Na iPhone alebo iPade si ju ale zahráte zadarmo.

[appbox appstore id1154749673]

https://i.ytimg.com/vi/9DIV8Hwy4n0/maxresdefault.jpg

Zdroj: armello.com

Dnes nejčtenější

.