Zavřít reklamu

Živá vysílání z konferencí Applu jsou pro nejednoho fanouška této společnosti událostí, kterou v žádném případě nechce prošvihnout. Ať už se jedná o zářijové představení nových iPhonů či červnovou WWDC, na které nám přední představitelé Applu ukazují nové softwary, vždy sleduje většina diváků tento živý přenos se zatajeným dechem a hltá každý okamžik této výjimečné události. Pokud jste však doufali, že si užijeme přímý přenos i ze zítřejší konference z Lane Tech High School v Chicagu, máme pro vás špatnou zprávu. Předpoklady se totiž naplnily a Apple ji skutečně živě přenášet nebude.

To, že se živého přenosu této konference nedočkáme, potvrdil Apple aktualizací aplikace Události na Apple TV. Do té totiž přidal náhledový obrázek konference s tím, že video z této události bude do aplikace přidáno později, tudíž po samotné události. Veškeré naděje na živý přenos tak bohužel uhasly.

applespecialeventnolivestream-800x498

Ačkoliv je pro některé fanoušky nevysílání živého přenosu špatná zpráva, dalo se s ní alespoň částečně předem počítat. Když totiž Apple uskutečnil akci zaměřenou na vzdělání naposledy, což bylo mimochodem v roce 2012, přímý přenos též nenabídl. Nejspíš k tomu přistoupil hlavně proto, že je tato událost určena především učitelům a studentům a tudíž je pro běžné zákazníky poměrně nezajímavá, jelikož jim toho přinese na rozdíl od již zmiňované WWDC či zářijové keynote velmi málo.

Naši američtí kolegové však na akci samozřejmě chybět nebudou, díky čemuž budeme mít i my v Čechách veškeré novinky z této události jako na dlani. Ty vám budeme samozřejmě na našem webu co nejrychleji a hlavně co nejpodrobněji servírovat, takže náš web v úterý k večeru určitě navštivte. Novinky ze světa jablečné společnosti se na něm totiž jako vždy dozvíte jako první.

education

Dnes nejčtenější

.