Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

MP3 Music Converter
Nyní můžete konvertovat MP3 a další hudební formáty s aplikací MP3 Music Converter. Aplikace podporuje M4R, WMA, WAV, OGG, AC3, ALAC, WMV, FLAC, AIFF a další. Můžete také konvertovat video soubory na MP3 a další hudební soubory. Aplikace nabízí také řadu editačních funkcí, které vám pomohou s rychlou úpravou hudebních souborů.

[appbox appstore id1136096513 oldprice=“449Kč“]

PDF to PowerPoint Super
PDF z powerpointových prezentací je snadná – horší je to naopak. Tato aplikace vás rychle a bezbolestně provede celým procesem převodu PDF souborů na PowerPoint (pptx). Aplikace podporuje většinu jazyků.

[appbox appstore id691023079 oldprice=“279Kč“]

Duplicate File Doctor
Duplicate File Doctor je komplexní řešení pro vyhledání a odstranění duplicitních souborů. Čas od času se pevný disk každého uživatele zaplní soubory, které jsou zkrátka „dvakrát“. Tato aplikace dokáže tyto soubory ve vašem Macu spolehlivě najít, umožnit smazání jedné jejich kopie a uvolnit tak cenné místo na vašem disku.

[appbox appstore id1207831912 oldprice=“149Kč“]

Photo Eraser
Chcete mnohem lepší, hezčí a povedenější snímky na vašem iPhonu? Photo Eraser vám umožní odstranit nechtěné objekty z vašich fotografií a okamžitě je vylepší. Aplikace vám nabízí možnost, jak vytvořit lepší, přirozenější a skvělé výsledky z vašich vytvořených fotografií. Photo Eraser bleskurychle odstraní objekty jako např. logo, text, vodotisk, akné, osoby, aniž byste museli znát jakékoliv speciální postupy při odstraňování.

[appbox appstore id604756608 oldprice=“149Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Rocket League

[appbox steam simple 252950 oldprice=19,99€]

BioShock Infinite

[appbox steam simple 8870 oldprice=29,99€]

Blood Bowl 2

[appbox steam simple 236690 oldprice=19,99€]

Insurgency

[appbox steam simple 222880 oldprice=9,99€]

Mac Apps 29917

Dnes nejčtenější

.