Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Save Pro for Instagram
Aplikace Save Pro for Instagram pro iOS zařízení vám umožní rychle ukládat videa a fotografie z Instagramu. Stačí zadat URL daného příspěvku a Save Pro zařídí zbytek za vás. Aplikace umožňuje pohodlné sdílení uloženého obsahu. Na Save Pro si můžete nastavit češtinu.

[appbox appstore id1360470412]

Anybuffer
Aplikace Anybuffer se pro vás stane místem, kam si můžete pohodlně a s jistotou uložit jakýkoliv obsah pro pozdější zhlédnutí a použití. Ukládejte obrázky, odkazy, dokumenty, text nebo třeba e-maily. Aplikace podporuje funkci drag & drop nebo vkládání ze schránky.

[appbox appstore id1330815414]

Color your Call
Jste připraveni dodat svým telefonním hovorům nový, barevný nádech? Color your Call je aplikace, která vám umožní telefonicky kontaktovat prakticky kohokoliv, kdo má připojení k internetu, a barevně jednotlivé hovory odlišit.

[appbox appstore id1357073746]

Summit: Daily Planner
Plánujte, organizujte a zvyšte svou produktivitu s aplikací Summit: Daily Planner. Aplikace nabízí automatickou synchronizaci se všemi vašimi kalendáři, umožňuje tvorbu to-do listů, synchronizaci s iCloudem a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1266410931]

Collections – Photo Bookmarks
Aplikace Collections – Photo Bookmarks vám umožní uchovávat všechny vaše nápady, inspiraci i vzpomínky na jednom krásném místě. Ať už jsou to nápady na outfit, výzdobu pokoje, sportovní nebo kreativní aktivity, Collections se o vše postará.

[appbox appstore id1338694960]

Shadowgun Legends
Shadowgun Legends je zbrusu nová, zábavná akční RPG střílečka pro iOS. Nabízí epický příběh, možnost multiplayer módu a nekonečné hodiny zábavy. Hra disponuje i prvky, které vás spojí s ostatními hráči po celém světě.

[appbox appstore id1091251242]

iOS Apps 18817

Dnes nejčtenější

.