Zavřít reklamu

Ve čtvrtek jsme vás informovali o tom, že se letos nejspíše dočkáme druhé generace bezdrátových sluchátek AirPods, která přinesou opravdu zajímavá vylepšení. Nebudou to však jen  AirPods, kterými Apple letos potěší milovníky dobrého zvuku. Podle předního analytika Ming-Chi Kua se totiž letos dočkáme dalších zcela nových sluchátek.

Podle zprávy, kterou Kuo před malou chvílí vydal, chystá letos Apple špičková náhlavní sluchátka, která budou vynikat jak skvělým zvukem, tak parádním novým designem, který se bude pravděpodobně lišit tomu, který používá u sluchátek Beats. Tímto krokem by tak Apple skvěle doplnil svou stávající nabídku sluchátek a reproduktorů, ve které právě náhlavní sluchátka s logem nakousnutého jablka chybí. Kvůli tomu, že se bude nejspíše jednat o „high-end“ produkt, však bude jejich cena poměrně vysoká.

AirPods 2 skutečně přijdou 

Krom příchodu zcela nových náhlavních sluchátek pak Kuo potvrdil i vývoj druhé generace AirPods. I on je přesvědčen, že dostanou schopnost detekovat povel “Hey Siri”, který chytrou asistentku od Applu zaktivuje bez nutnosti na sluchátka poklepat. Tímto vylepšením by tak měla být sluchátka lépe ovladatelné, respektive jednodušeji. Počítat pak máme i z novým bezdrátovým čipem.

Nové bezdrátové pouzdro pro AirPods:

 

Ačkoliv nám příchod druhé generace AirPods a nových náhlavních sluchátek potvrdil jeden z předních světových analytiků, měli bychom zatím mírnit veškerá nadšení. Stoprocentní jistotu totiž budeme mít až po jejich představení jablečnou společností, na které si však ještě nějaký ten pátek počkáme. Pokud ale opravdu přijdou, zlobit se rozhodně nebudeme.

apple-branded-headphones

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.