Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

FileCalendar
FileCalendar je užitečná aplikace, pracující přímo s kalendářem ve vašem iPhonu či iPadu. K událostem můžete přidávat nejenom poznámky, ale i kontakty nebo konkrétní soubory.

[appbox appstore id976927698 oldprice=“29Kč“]

Reminders Widget
Chcete si zkontrolovat všechny připomínky, aniž byste museli odemykat své zařízení? Reminders Widget vám lehce umožní zobrazit své připomínky v notifikačním centru. Samozřejmě uvidíte, jak dlouho potrvá než vám připomínka vyprší, nabízí možnost přepínat mezi skupinami připomínek a mnoho dalšího. V případě, že nemáte paměť jako slon, tak by vám aplikace mohla pomoci.

[appbox appstore id1092737242 oldprice=“59Kč“]

Coyn
Coyn je jednoduchý, bezpečený a stylový způsob správy vašich financí. Mějte pod kontrolou veškeré své příjmy i výdaje, a to jak doma, tak i na cestách. Aplikace podporuje 3D Touch a Touch ID.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“59Kč“]

Starglobe
Co je to za objekt, na který právě na noční obloze koukáte? Stačí tím směrem namířit váš iPhone, iPad nebo iPod, a aplikace Starglobe ho za vás identifikuje.

[appbox appstore id501980012 oldprice=“119Kč“]

Studio Music Player
Studio Music Player je jednoduchý a chytrý přehrávač, který posune vaše EarPods na zcela novou úroveň. Kvalita přehrávání s touto aplikací znatelně vzroste téměř na úroveň drahých, profesionálních sluchátek.

[appbox appstore id1064850726 oldprice=“299Kč“]

Phoenix Photo Editor
Phoenix je výkonný a velice rychlý fotografický editor se spoustou užitečných nástrojů. Má široké možnosti nejen úprav, ale i importování a sdílení.

[appbox appstore id734696710 oldprice=“29Kč“]

Voice Recorder Pro
Voice Recorder je užitečná, šikovná a spolehlivá aplikace pro záznam hlasu na iPhonu, iPadu a iPodu touch. Aplikace umožňuje pohotové a kvalitní nahrávání hlasu a nabízí i následné možnosti úprav pořízených záznamů.

[appbox appstore id863034645 oldprice=“89Kč“]

8bit War: Apocalyps
Hra 8bitWar: Apocalyps pro iOS představuje zábavnou výzvu pro vaše schopnosti strategického a taktického přemýšlení. Vaším úkolem bude sestavovat vlastní jednotky a strategicky je rozmístěte tak, abyste porazili nepřátelskou armádu.

[appbox appstore id937788787 oldprice=“89Kč“]

Super Tank Battle
Zahrajte si na svém iOS zařízení klasiku ve stylu Nintendo Entertainment System. Připravte se na pořádnou retro bitvu, v níž budete muset bránit svou základnu a zničit všechny nepřátelské tanky.

[appbox appstore id507828762 oldprice=“149Kč“]

iOS Apps 16817

Dnes nejčtenější

.