Zavřít reklamu

Přesně před týdnem odstartovala v USA, Austrálii a Velké Británii jablečná společnost předobjednávky svého chytrého reproduktoru HomePod, který ke svým novým majitelům doputuje už příští pátek, tedy 9. února.  A jelikož nás od 9. února dělí pouhý týden, začal Apple první předobjednávky pomalu ale jistě připravovat k expedici.

Na zahraničních fórech se začaly objevovat příspěvky prvních šťastlivců, jejichž objednávky začal Apple připravovat k odeslání. Podle dostupných informací se však zatím jedná ve valné většině o Brity, kterým už Apple zablokoval i peníze vyhrazené na HomePodu na bankovním účtu. V následujících hodinách se však dá očekávat změna stavu objednávky i u zbytku předobjednavatelů.

HomePodPFD

HomePodů je stále dostatek

Poměrně zajímavé je, že se v případě HomePodu neopakovalo “objednávkové” šílenství, které doprovázelo v posledních měsících a letech takřka každý nový produkt. Pokud byste si totiž HomePod předobjednali nyní, Apple vám jej stále ještě doručí 9. února. Těžko však říci, zda je o HomePod nízký zájem či zda se jen Apple na spuštění prodejů dobře připravil a zásobil se velkým množstvím produktů. Vzhledem k tomu, že je HomePod v portfoliu Applu úplná novinka, bych se však přikláněl spíše k první variantě. Mnozí zákaznici si totiž raději chytrý reproduktor předem trochu prohlédnou a “osahají”, než se pustí do objednávání.

Snad se tedy brzy dočkáme i prvních obsáhlejších recenzí, které nám tento produkt detailněji přiblíží. Ačkoliv je totiž zatím všemi hodnocen velmi kladně a jeho zvuk je prý opravdu bezkonkurenční, hodinový poslech, který měli novináři možnost prožít, ke zcela přesnému utvoření celistvého obrázku nestačí.

HomePod white FB

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.