Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Custom Notch
Tvůrci aplikace „Wallax Wallpaper Fix“ si pro majitele iPhonu X připravili aplikaci, díky které si budou moci přizpůsobit výřez na displeji svého zařízení. Aplikace umožní vytvoření vlastních tapet s ohledem na výřez, v nabídce je 66 různých stylů. Svá díla můžete sdílet s přáteli.

[appbox appstore id1313357241 oldprice=“29Kč“]

Camera RX
Camera RX je manuální fotografická aplikace pro váš iPhone. Snímek pořídíte klepnutím na jakékoliv místo na displeji. Aplikace podporuje rozlišení 4032 x 3024, nabízí možnost „tichého“ focení, podporu RAW formátů, nahrávání videa a další funkce.

[appbox appstore id1200513619 oldprice=“89Kč“]

ClonErase Camera
ClonErase Camera je aplikace, která vám pomůže automaticky naklonovat nebo naopak odstranit objekty i osoby z vašich fotografií. Nabízí 11 různých efektů pro co nejlepší úpravy. Ať už potřebujete vytvořit žertovný snímek, nebo chcete odstranit nežádoucí postavy turistů ze svých záběrů z dovolené, ClonErase Camera vám skvěle poslouží.

[appbox appstore id530124801 oldprice=“59Kč“]

AllPass Pro
AllPass je skvělou aplikací, která uchová v bezpečí všechny vaše nepostradatelné informace. Ukládejte si všechny vaše přihlašovací údaje, informace o kreditních kartách, soukromé poznámky, prostě cokoliv vás napadne. AllPass vám umožní přihlašovat se na různé webové stránky, aniž byste si museli pamatovat přihlašovací údaje či za vás automaticky vyplní údaje o kreditce, takže nemusíte nic vyplňovat.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“89Kč“]

CALC Swift
S aplikací CALC Swift budete mít plnohodnotnou a výkonnou vědeckou kalkulačku přímo ve vašem iOS zařízení. Výpočty můžete sdílet s ostatními uživateli aplikace, CALC Swift podporuje multitasking, zkratky 3D Touch a widgety.

[appbox appstore id878851717 oldprice=“29Kč“]

Remote
Proměňte svůj iPhone nebo iPad v jedinečný dálkový ovladač pro váš Mac. Své iOS zařízení můžete díky aplikaci Remote používat jako vzdálenou klávesnici, trackpad nebo dálkové ovládání. Díky Remote můžete na Macu spouštět aplikace, uvést počítač do režimu spánku nebo ovládat hlasitost.

[appbox appstore id884153085 oldprice=“149Kč“]

WakeMeHere
WakeMeHere je aplikace, která vás bude budit v závislosti na lokaci. S WakeMeHere už se vám při ranním cestování do práce nestane, že byste zaspali příjezd na svou zastávku. Aplikace zajistí přesné mapovaní lokace, podporu funkce drag&drop a multitasking.

[appbox appstore id448033390 oldprice=“59Kč“]

Office Story
Proměňte svůj malý garážový start-up v obří prosperující společnost. Provádějte strategická rozhodnutí, plánujte, najímejte zaměstnance a dosáhněte úspěchu.

[appbox appstore id717265204 oldprice=“119Kč“]

iOS APPS 29917

Dnes nejčtenější

.