Zavřít reklamu

Rychlé občerstvení KFC má nejspíš většina z nás spojena se smaženým kuřetem, hranolkami a bezedným kelímkem, který je potřeba naplnit kvůli tomu, aby se jeho nákup vyplatil, co možná nejvíckrát. Zkuste si však představit, že byste si místo stripsů, itwistu či filleru v KFC objednali speciální menu, jehož součástí je dron.

Ano, poslední slovo z předchozího odstavce je skutečně dron. KFC se totiž rozhodlo, že své zákazníky potěší krátkou akcí, kdy do nabídky přidá box KFO. A právě celá jeho výjimečnost spočívá krom grilovaných křidélek právě v přibalené stavebnici, ze které si můžou zákazníci postavit malý dron. Ostatně, podívejte se na upoutávku s dronem v hlavní roli sami.

Poměrně zajímavý bonus k vašemu jídlu, nemyslíte? Jak jste mohli na videu vidět, dron půjde velmi jednoduše ovládat skrze Bluetooth vašeho telefonu, takže se dá s trochou nadsázky říci, že se s ním můžete poprvé proletět již ve chvíli, kdy budete mít před sebou ještě rozjedené jídlo.

Pokud jste si však létající hračku z KFC zamilovali již nyní, musíme vás zklamat. V nabídce fastfoodu se totiž ohřeje pouhé dva dny a to 25. a 26. ledna. Řetězec s rychlým občerstvením jej navíc bude distribuovat pouze na pár vybraných zemích s největší pravděpodobností v Asii. Tamní zákazníci se totiž již podobných hraček v minulosti dočkali a KFC si díky nim zamilovali ještě více. Poměrně zajímavé však je, že se v USA podobných akcí moc nedočkáte. Že by neměli rádi Američani poletující kuřata?

kfc dron

Dnes nejčtenější

.