Zavřít reklamu

Apple si pronajímá čtyřpodlažní kancelářskou budovu s rozlohou 39 014 metrů čtverečních, která se nachází v Culver City. Informoval o tom realitní zpravodajský deník The Real Deal. Budova se nachází na 8777 Washington Boulevard, přičemž původně si chtěla nemovitost pronajmout komerční televizní stanice HBO, ale nakonec z toho sešlo.

Starosta kalifornského města Culver City – Thomas Small – potvrdil, že Apple si skutečně pronajímá zmíněnou kancelářskou budovu. „Byl jsem velice nadšen z HBO,“ řekl. „Pokud ale nastalo něco takového, jsem více nadšený z Applu.“

Vedle kancelářské budovy v Culver City si Apple ještě pronajímá 25 908 metrů čtverečních velký kampus na 5500 Jefferson Boulevard na hranici města Culver City. V Culver City se nachází také dceřiná společnost Applu Beats pracující na originálním video obsahu. I nově pronajaté prostory tak budou s největší pravděpodobností využívány jako hlavní sídlo týmů vyrábějících video obsah, kterým chce Apple v následujících měsících či letech konkurovat zaběhlým společnostem ve filmovém průmyslu.

Apple původně plánoval pronajmout si prostor v The Culver Studios, ale dané místo nakonec získal Amazon. Nově získané prostory jsou však pro potřeby jablečné společnosti též velmi zajímavé. Apple navíc včera oznámil, že se chystá do americké ekonomiky investovat nemalé peníze a vytvořit v zemi spoustu pracovních míst. Je tedy vcelku možné, že je pronájem budovy zatím pouze přechodným řešením do doby, než se Apple rozhodne vystavět si sídlo pro své speciální týmy jinde.

apple-building-culver-city1

 

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.