Zavřít reklamu

Vypadá to, že Apple bere filmovou tvorbu opravdu vážně. Poté, co stáhl v minulých měsících z velkých filmových studií spoustu zvučných jmen, která mu mají s jeho tvorbou pomoci, se totiž začal soustředit na obstarávání vlastního obsahu. A protože chce předkládat svým zákazníků pouze kvalitní pořady, nebojí se o některé velmi perspektivní bojovat i s jinými společnostmi, které mají v tomto odvětví daleko více zkušeností.

Podle nejnovější zprávy portálu Variety se Apple začal před nějakou dobou zajímat o nové sci-fi drama Jeffreyho Abramse. Jelikož se však jeví jeho dílo atraktivní pro více společností, zřejmě se o něj strhne litý boj. První rozbroje už dokonce začaly a do rolí hlavních aktérů se zařadil Apple a HBO. Právě HBO by totiž tento pořad do své sbírky, ve které již má takový klenot jako světoznámou Hru o trůny, chtělo zařadit. To by však pro Apple znamenalo značnou nepříjemnost, protože chce svým obsahem mimo jiné  HBO konkurovat. V kuloárech se totiž již nějaký pátek šušká, že Apple chystá velkého konkurenta již zmíněného seriálu Hra o trůny, čímž by mohl některé diváky konkurenční HBO získat na svou stranu.

V tuto chvíli není jasné, která ze společností má k získání nového seriálu blíže. Pokud se však Applu podaří dotáhnout jeho snahu do konce, mohli bychom se v budoucnu dočkat skutečně zajímavých věcí. Pokud by chtěl totiž Apple svůj program stavět na pořadech typu Planet of the Apps či Carpool Karaoke, nejspíš by ve filmovém průmyslu těžce pohořel. Právě tyto dva pořady totiž sklízí u kritiků poměrně špatná hodnocení, což nevrhá na jablečnou společnost zrovna dobré světlo. Snad se tedy odrazí ode dna novou kvalitní tvorbou.

Apple TV shows FB

Dnes nejčtenější

.