Zavřít reklamu

Tvrzené sklo na iPhone je mnohem odolnější než ochranná fólie. Tvrzené sklo na iPhone dosahuje odolnosti 9H, kdežto klasická fólie okolo 2H. iPhone je tak s aplikovaným sklem chráněn i proti menším pádům a nárazům, kdežto ochranná fólie na iPhone slouží spíše jako ochrana proti poškrábání.

Klasické Tvrzené sklo:

Klasické tvrzené sklo disponuje odolností 9H, oleophobickou vrstvou a mají mírně zaoblené horní hrany, aby nedocházelo k nepříjemnému pořezání prstů, jako tomu bývá u skel s nižší kvalitou. Nevýhodou může být pokrytí pouze rovné plochy displeje, zaoblené hrany, kterými iPhony 6 a novější již disponují jsou tak nechráněny. Ovšem v kombinaci s ochranným krytem klasické tvrzené sklo na iPhone bohatě dostačuje.

Tvrzené sklo s doživotní zárukou:

Zde je vše úplně stejné jako o pár odstavců výše, stačí zakoupit tvrzené sklo s doživotní zárukou, obdržíte ke sklu záruční list a jen co se vám sklo rozbije, stačí zavolat / napsat / navštívit prodejnu a obdržíte nové sklo. Aplikace tvrzeného skla na prodejně je vždy zdarma. Doživotní záruku je možné uplatnit kdykoliv. (informujte se o dostupnosti produktu pro jistotu na webu předem)

tvrzen

3D tvrzené sklo na iPhone (Classic):

3D Tvrzené sklo (Classic) disponuje ochranným sklem na zobrazovací části displeje a tenkým přilnavým plastíkem buďto v černé nebo bílé barvě po celém zbytku displeje. Ano, i v zaoblených částech displeje, takže se nemusíte obávat nechráněného místa. Tento typ skel je určen proti menším pádům a převážně proti ťukancům a škrábancům. Dbejte na zvýšenou pozornost při vybírání 3D skel. Nemusí být kompatibilní s ochrannými kryty, které zasahují do displeje.

3D Tvrzené sklo na iPhone s hliníkovým rámečkem:

Tvrzené 3D sklo s hliníkovým rámečkem pro iPhone je opět o něco odolnější variantou ochranného 3D skla, které chrání váš iPhone i v zaoblených částech displeje. Prodáváno je ve čtyřech barevných variantách: zlaté, růžové, černé a stříbrné tak, aby ladili se zadní stranou vašeho iPhonu. Dodáváno je také samozřejmě s dvěma čistícími hadříky a krabičkou, ve které je přiložený český návod pro aplikaci ochranného skla.

tvrzene-sklo-HLINIKOVY-RAMECEK-LSA-rozmery

3D Tvrzené sklo na iPhone (Premium):

Nejodolnější a nejkvalitnější ochranné tvrzené 3D sklo prémiové kvality, které je kompletně celé vyrobené ze skla a pokrývá celý povrch displeje, perfektně přilne k vašem iPhonu a chrání telefon i při větším pádu. Je pětkrát odolnější než klasická ochranná skla. K dispozici vám je v černé, bílé i červené variantě! Pokud tedy sháníte tu nejlepší ochranu vašeho displeje, prémiové tvrzené sklo je tou nejlepší volbou. Nově je také k dispozici celoprůhledné 3D sklo se silikonovým rámečkem, který tlumí nárazy opět o něco lépe.

PREMIUM SKLO LSA rozměry

Proč si Tvrzené sklo na iPhone koupit? Sleva pro čtenáře na celou objednávku

Tvrzené sklo může ušetřit spoustu starostí, které jsou spojeny s péčí o displej. Nemusíte se obávat, že by se Vám poškrábal či prasknul. V 80% případů sklo při pádu zachrání displej iPhonu a vy pak nemusíte vyhazovat vysoké částky za výměnu celého displeje.

Navíc je pro čtenáře magazínu LetemSvětemApplem připravený speciální slevový kód LSA, díky kterému získáte 20% slevu i na již zlevněné zboží. K tomu možnost vyzvednutí na prodejně v Praze zdarma. Zde Vám i tvrzené sklo na iPhone zdarma rádi aplikují.

Kromě ochranných skel můžete v internetovném obchodě, nebo přímo na kamenné prodejně zakoupit kryty, pouzdra, obaly, nabíječky, držáky, a spoustu dalšího příslušenství. Prodejna se nachází cca 250 metrů od stanice metra B – Anděl. (Výstup směr Knížecí) Adresa: Ostrovského 1823/32, Praha – Smíchov, 150 00.

Sklo + Obal iPhone X - LSA rozměry

Dnes nejčtenější

.