Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Moody – Daily Mood Tracker
Jak jste se cítili minulý týden? Jakou náladu jste měli o loňských prázdninách? Nálada je něco, co se jen velmi těžko pamatuje, ale je rozhodně zajímavé ji zaznamenávat. V tomto směru se pro vás tato aplikace stane ideálním parťákem.

[appbox appstore  id994241144 oldprice=“59Kč“]

System Activity Monitor
Oblíbená utilita System Activity Monitor je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

[appbox appstore  id386118145 oldprice=“29Kč“]

Fitness Point Pro

Ještě jste nenašli svou ideální fitness aplikaci pro iOS? Dejte šanci Fitness Point Pro. Tato verze je navržena speciálně pro muže a nabízí vytvoření osobního cvičebního plánu nebo výběru z přednastavených cvičení. Ke stažení zdarma je dnes i verze pro dámy.

[appbox appstore id573916046 oldprice=“149Kč“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore  id437238261 oldprice=“29Kč“]

Pic Navi
Pic Navi je aplikace, která vám umožní na mapě zobrazit trasy k místům, kde byly zachyceny vaše fotografie. Lokace můžete ručně upravit, přidat nebo naopak odebrat GPS informace.

[appbox appstore id888556973 oldprice=“89Kč“]

Simpler Pro
Váš adresář je jeden velký chaos? Uspořádejte si ho s pomocí aplikace Simpler Pro. Ta dokáže vyhledat a sloučit veškeré vaše duplicitní kontakty, disponuje chytrým vyhledáváním a zvládá i rozesílání skupinových zpráv.

[appbox appstore id476148613 oldprice=“89Kč“]

SubscriptMe
Zapomenout na předplatná je překvapivě snadné – obzvlášť, když jich máte moc. Aplikace SubscriptMe vám pomůže vyznat se ve všech vašich měsíčních i ročních předplatných. Aplikace podporuje oznámení.

[appbox appstore id963594756 oldprice=“59Kč“]

Secret Safe Calculator Vault

Každý z nás má své speciální fotografie a videa, která chce skrýt před nenechavými zraky. Aplikace Secret Safe Calculator Vault vám umožní ukládat citlivé materiály do osobního, plně šifrovaného cloudu, který pojme až 5000 snímků a videí. Nabízí ochranu heslem, číselným kódem nebo otiskem prstu.

[appbox appstore id936358951 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 11917

Dnes nejčtenější

.