Zavřít reklamu

České vývojářské studio Craneballs vydává novou multiplayerovou hru, která se odehrává v kreslené středověké aréně. Hlavní cíl je srazit svého nepřítele na zem. Před každým zápasem si lze vsadit, o kolik herních penízků se bude hrát.

Ve hře si můžete vybrat z několika hrdinů, v aktuální beta verzi jsou dostupní křižák, legionář a nemilosrdný kat. Každý hrdina má svou speciální schopnost – házení nožů, vrhání ohnivých koulí nebo auru s jedem. Hra má rychlý spád a zápasy jsou krátké a svižné. Vše je o zvolené strategii a vybrání správného momentu k útočení. Využijte arénu ve svůj prospěch, naberte rychlost v lanech a hlavně se nenechte srazit obrovskou koulí nebo zpomalit vodou v potůčku vedoucím středem arény.

Pokud si myslíte, že jste lepší než váš nepřítel a prohráli jste omylem, na konci zápasu můžete soupeře požádat o odvetu. Stále nemůžete překonat své protivníky v aréně? Vylepšete si svého hrdinu a pak soupeře rozcupujte třeba nově vylepšeným speciálním útokem.

V aréně se dají sbírat další předměty, které hrdinu zrychlí, přidají mu kladivo nebo štít a tak vylepší jeho bojové vlastnosti. Vyplatí se také soustředit se na podkovy, po jejím sebrání totiž  hrdina aktivuje své speciální schopnosti. Ovládání je velmi jednoduché, pohyb dopředu je automatický a hrdina se ovládá pouze šipkami doprava a doleva.

1242x2208_ms4
1242x2208_ms3

Medieval Smackdown je dostupný zdarma na App Store v České a Slovenské republice. Na Google Play je hra ve fázi otevřeného beta testování, do kterého se nyní můžete přihlásit. Vývojáři budou vděční za vaši zpětnou vazbu a dokonce dostanete ve hře i drobnou odměnu ve formě herní měny.

smackdown

Dnes nejčtenější

.