Zavřít reklamu

Apple se začátkem listopadu na stránkách pro vývojáře poprvé pochlubil, jak si vede jeho nejnovější mobilní operační systém, který představil na červnové vývojářské konferenci WWDC. Apple informace nyní aktualizoval a podle jeho statistik se během jednoho měsíce zvýšil počet jablečných zařízení s iOS 11 pouze o 7 %.

V současné době ještě 33 % iPhonů, iPadů a iPodů touch běží na iOS 10 a 8 % přístrojů s logem nakousnutého jablíčka mají nějakou starší verzi systému.

V loňském roce si iOS 10 v prvních týdnech vedl lépe než iOS 11. Podle oficiálních čísel cupertinské společnosti byl iOS 10 nainstalován na 54 % zařízení už v říjnu, tedy měsíc po uvolnění operačního systému, zatímco iOS 11 byl nainstalován na 52 % zařízení v listopadu, tedy měsíc a půl po vydání pro veřejnost.

Apple už vydal několik důležitých aktualizací iOS 11, jež opravily závažné chyby a přidaly nějaké další funkce. O víkendu vyšla například verze iOS 11.2, která uživatelům ve Spojených státech přinesla službu Apple Pay Cash.

11D83591-EEEF-446B-87DD-FF4C84FFE37F
iOS 11 preview FB

Dnes nejčtenější

.