Zavřít reklamu

Každý má jiný způsob, jak čistit svůj smartphone a vsadím se že celosvětově s naprostým přehledem vede tričko, do kterého když jej máte na sobě zkrátka občas displej utřete. Existují však i jiné možnosti a jednou z nich jsou poměrně levné ubrousky Gadget Wipes, které pořídíte v balení s 50 kusy za cenu okolo 50 korun. Obvykle také spoléhám na tričko, ale když mi ubrousky padly do oka, říkal jsme si proč je nevyzkoušet.

Green Shield Gadget Wipes jsou vlhčené ubrousky sloužící na čištění vašich gadgetů, počínaje smartphonem a konče například dálkovým ovladačem od televizoru nebo dual-shock ovladačem k playstationu. Samozřejmě spolehlivě vyčistí i klávesnice, myšky nebo například velké monitory a displeje. Zkrátka cokoli se týká spotřební elektroniky a nevyžaduje nějakou speciální péči, tam najdou ubrousky uplatnění. Osobně jsme si je zamiloval na čištění iPhone. Stačí totiž vytáhnout ubrousek a otřít s ním telefon ze všech stran samozřejmě včetně displeje a poté jej vyleštit například papírovým kapesníkem. Telefon bude vypadat přesně tak, jak když jste jej vytáhli poprvé z krabičky. Navíc tak nejen vypadá, ale na dotyk tak skutečně i působí a stejný pocit dokáží ubrousky vytvořit s každým vašim gadgetem. Vše je nejen vyleštěné, ale především i skutečně čisté.

Green Shield Gadget Wipes

Jedinou nevýhodou je fakt, že jsou ubrousky navlhčené skutečně hodně a tak vám například na iPhonu po vyčištění zůstane kapalina. Stačí vzít papírový ubrousek nebo kapesník a odstranit ji do dokonalého lesku. Možná si nyní říkáte, proč používat ubrousky, když produkt musíte poté ještě vyleštit. Mnoho lidí možná napadne, že tedy stačí vzít jen papírový kapesník. Tím byste ovšem špínu bez použití dalších produktů po displeji jen rozšudlali a efekt by zdaleka nebyl takový jako s Gadget Wipes. Ty totiž fungují skutečně perfektně a váš telefon bude působit stejně jako když jste jej vytáhli z krabičky. Navíc když mluvím o vlhkosti, tak jí rozhodně není tolik, abyste měli šanci například dálkový ovladač poškodit. Já spolehlivě vyčistil Gadget Wipes několikrát zrcadlovku a funguje samozřejmě perfektně. Vlhkost poznáte skutečně jen na displeji, jinak se nemusíte bát, že by vaše zařízení poškodila.

Vzhledem k tomu, že se balení s 50 kusy prodává za cenu okolo 50Kč, tak pokud se vám nechce jít do nějakých jiných dražších řešení v podobě speciálních sprejů, pěn nebo podobných produktů, není příliš nad čím váhat. Za padesát korun se rozhodně vyplatí ubrousky alespoň vyzkoušet a věřím, že budete stejně jako já mile překvapeni. Výhodou je i opakovaná možnost zavírání pomocí lepky, která zakryje díru, kterou z balení ubrousky taháte a ty tak skutečně nevysychají. Ani po více než dvou měsících, co mám balení otevřené a zavírám jej pouze lepkou nepozoruji, že by ubrousky vysychaly.

Gadget Wipes

Dnes nejčtenější

.