Zavřít reklamu

Se závodními hrami pro jablečné produkty se v poslední době roztrhl pytel. Po simulátorech formulí a rally, které se před nedávnem dostaly na macOS, totiž dnes Feral oznámil další přírůstek do závodnické rodiny. A že to není přírůstek jen tak ledajaký. Na iPhonech a iPadech si totiž můžeme ode dneška zahrát velmi kvalitní GRID Autosport Racing.

Pokud na závodních hrách ujíždíte, nejspíš vám není hra GRID z konzolí či počítačů ničím neznámým. To, že jsme se ji však tentokrát dočkali na telefonech a tabletech jí na její kvalitě nepřidává. Její vývojáři slibují nevšední zážitek, který si užijeme díky kombinaci intuitivního dotykového a “nakláněcího” ovládání jablečného produktu.

Náročná hra pro náročné uživatele

Těšit se můžeme na 28 okruhů, na kterých se budeme moci prohánět ve více než 100 vozech. Nechybí samozřejmě ani kariérní režim, ve kterém si hráči užijí celou škálu typů závodu od klasického driftování či časovky, přes vytrvalostní závody až po závody v ulicích města. Už z tohoto lehkého nástinu herních možností je však nejspíš všem jasné, že je tato hra poměrně náročná a kvůli tomu si ji neužijeme na na ničem jiném, než na iPhonu SE, 7 či novějším, iPadu 2017 či na iPadech Pro, na všem musí být navíc nainstalován nový iOS 11. Samotná hra pak zabere při svém stažení zhruba 4 GB, při následném stahování textur a dalších potřebných věcí, bez kterých se hra neobejde, ukousne z vašeho úložiště další dva gigabajty. I tak však alespoň podle traileru stojí za to.

Pokud tedy podobné závodní hry milujete a zároveň jste vlastníky výše uvedených jablečných hraček, neváhejte a stahujte. Cena 299 korun není sice nikterak nízká, za prožitek z rychlé jízdy však rozhodně stojí.

[appbox appstore id1179421849]

GRID

Dnes nejčtenější

.