Zavřít reklamu

Pokud milujete rychlou jízdu v kombinaci s odletujícím štěrkem, míhajícími se stromy za oknem a věrným navigátorem po vašem boku, který vám alespoň částečně prozradí, co vás za další nepřehlednou zatáčkou čeká, můžete začít jásat. Na macOS si totiž můžete konečně zahrát skvělý rally simulátor DiRT Rally.

Studio Feral Interactive vypustilo dnes do světa pravděpodobně nejrealističtější Rally simulátor současnosti, který si každý milovník tohoto sportu vlastnící macOS určitě zamiluje. Těšit se můžete na prvotřídní tratě, na kterých budete bojovat jak s časem, tak sami se sebou a svými chybami, které vás budou stát v lepším případě drahocenné desetiny vteřiny. To vše navíc v krásných autech, která jako by z oka vypadla jejich reálným předlohám.

Vylaďte si auto k obrazu svému

Pokud by vám pak nějaké auto nesedělo a jeho ovladatelnost se vám zdála špatná, můžete si jej samozřejmě vyladit k obrazu svému tak, aby vás poslouchalo přesně na slovo. Přizpůsobení automobilu by mělo hrát ve hře velmi důležitou roli a hráče nabádat k tomu, aby si každý jejich krok pečlivě rozmysleli. Pokud totiž vyjedete s autem připraveným do pouštních dun na podmáčenou či promrzlou trať, záhy zjistíte, jak šeredně jste se spletli.

Jestli jste se při čtení předchozích řádků začali pomalu soukat do závodnické kombinézy a vaší drahou polovičku prosíte, aby vám vyleštila na první závod sezóny vaši helmu, nejspíš vás budou ještě zajímat samotné požadavky. Váš jablečný stroj musí fungovat na systému macOS X 10.13 či novějším, musí mít procesor Intel Core i3 1,8 GHz, 8GB RAM a 48GB volného místa na disku. Dále potřebujete grafiku Nvidia 650, AMD Radeon RD 290M či Intel HD4000. Podrobné informace pak naleznete na této stránce, ze které si můžete i samotnou hru zakoupit. V následujících dnech se však objeví i v klasickém mac App Storu. Tak příjemnou zábavu a mnoho kilometrů bez nehod.

DiRT fb

Dnes nejčtenější

.