Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

iMusic
iMusic umožňuje prohledávat a poslouchat miliony skladeb na YouTube – zdarma. S iMusic můžete také streamovat a sledovat veškerá online videa z YouTube. Aplikace nabízí pokročilé možnosti sdílení.

[appbox appstore id1313163173]

Photo editor
Photo editor je profesionální mobilní aplikace pro úpravu fotografií. Umožňuje vám ořezávat, otáčet a překlápět vaše snímky. Nabízí možnost korekce barev, přidávání efektů a další funkce.

[appbox appstore id1276441854]

My Home: I am a Designer
V každém se skrývá designér. Aplikace My Home: I am a Designer ho ve vás dokáže probudit. Navrhujte interiéry přímo ve vašem iOS zařízení, hlasujte pro nejlepší interiér.

[appbox appstore id1296167941]

Animal Crossing: Pocket Camp
Ve hře Animal Crossing™: Pocket Camp se stáváte správcem zvířecího kempu. Vyzdobte si prostředí kempu podle svého, seznamte se s jeho obyvateli a užívejte si.

[appbox appstore id1179915619]

Bricks
Bricks je jedna z nejvíce návykových her pro iOS svého druhu. Na první pohled vás staví před jednoduchý úkol: skládat k sobě kostky stejný barev. Jak daleko ale dokážete dojít?

[appbox appstore id1309765128]

Survivor Royale
Survivor Royale je mobilní verze Battle Royale od NetEase. Můžete bojovat buďto sami, nebo v týmu v nejrůznějších herních módech. Postupně si pořiďte co nejlepší výzbroj a výstroj a pusťte se do boje.

[appbox appstore id1309417491]

iOS Apps 21817

Dnes nejčtenější

.