Zavřít reklamu

Máte rádi kouzelníky? Přiznám se, že já osobně příliš ne. Přesto jsem se rozhodl vám jednoho velmi netradičního mága ukázat. Jeho představení se totiž díky prvku, kterým zdařile nahrazuje klasický cylindr či šátek, vymyká všem, která jste doposud viděli.

Schovávat králíky do klobouku či zakrývat holubičky šátkem už je pasé a moderního člověka tím nikterak neohromíte. Tak přesně touto myšlenkou se zřejmě řídí kouzelník Pierro, když vymýšlel, čím novým své publikum ohromit. A proč o něm píšeme na portále zaměřeném na společnost Apple? Protože mu společnost na pódiu dělá místo sličné asistentky jablečný iPad. Než se však pustíme do rozboru jeho kouzel, podívejte se, jaké kousky s pomocí iPadu předvádí.

Některé iluze jsou vskutku pozoruhodné, nemyslíte? I tak však člověka napadá otázka, jak to vlastně celé funguje. Na to bychom vám sice moc rádi odpověděli, bohužel však sami netušíme. Pokud byste totiž hledali v App Storu aplikaci, která by byla podobných věcí schopna, nenajdete ji. Nevysvětlitelně vypadá i vytažení šátku přímo z neporušeného displeje tabletu či bílá rukavice, která lze na konci videa bez problému uchopit do ruky.

Pokud tedy tušíte, jak celý trik probíhal a dokážete nám ho vysvětlit, určitě se o své postřehy podělte do komentářů. Iluze je to totiž skutečně zajímavá a přes pár drobností, které celkový dojem možná trochu kazí, dáváme rozhodně palec nahoru.

kouzelnik iPad fb II

Dnes nejčtenější

.