Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

 

Fontz App
Fontz App vám pomůže přidávat text nejen k vašim fotografiím. Vytvářejte citáty, popisky a textová pole s použitím řady fontů nejrůznějších barev.

[appbox appstore id1046411202 oldprice=“119Kč“]

Timebox Photo Journal
Timebox Photo Journal bude vaším osobním fotografickým deníkem. Zachyťte jednotlivé detaily vašeho života. Díky podpoře iCloud můžete vytvářet i sdílené deníky.

[appbox appstore id538150047 oldprice=“149Kč“]

Paint Hack
Paint Hack je aplikace, která přijde vhod zejména těm, kteří se zabývají digitální ilustrací a uměním. Je rychlá, všestranná a jednoduchá. Nabízí širokou nabídku štětců i možností úprav a podporuje ovládání gesty.

[appbox appstore id990577696 oldprice=“89Kč“]

Smart PDF Scanner
Smart PDF Scanner dělá čest svému názvu. Stačí jen pořídit snímek jakéhokoliv papírového dokumentu a chytrý mobilní scanner vygeneruje PDF soubor, který můžete libovolně sdílet.

[appbox appstore id938409051 oldprice=“149Kč“]

RadioApp
RadioApp je rádiovým přijímačem pro vaše iOS zařízení. Pyšní se nejen retro analogovým designem, ale i snadným ovládáním nebo podporou více zemí najednou.

[appbox appstore id687223019 oldprice=“59Kč“]

RoomScan Pro
RoomScan Pro je výjimečná aplikace, která vám pomůže s plánováním vašeho interiéru. Přichází s podporou rozšířené reality, ručního kreslení a řadou dalších funkcí.

[appbox appstore id673673795 oldprice=“29Kč“]

Dink Smallwood HD
Všechno to začalo ve světě plném draků a statných bojujících rytířů. Pak přišel prostý farmář, kterého nyní čeká epická pouť, plná dobrodružství a magie. Podaří se mu zachránit svět?

[appbox appstore id391690243 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 31817

Dnes nejčtenější

.