Zavřít reklamu

Apple už v pátek odstartuje předobjednávky na tolik očekávaný iPhone X s kontroverzním výřezem v horní části obrazovky. Designér Matthijs Klaver před několika týdny zveřejnil rendery, na kterých ukazuje, jak by prémiový model vypadal bez horního výřezu. Jedná se však pouze o návrhy, které se nepromění ve skutečnost, protože Apple je na provedení obrazovky hrdý. Dokonce žádá vývojáře her a aplikací, aby horní výřez nezakrývali a aby nepoužívali černé pruhy.

YouTube kanál IOS AND JOY zveřejnil video, v němž odhaluje, že ne všechny aplikace jsou optimalizovány pro nový 5,8palcový OLED displej od okraje k okraji. Ukázka trvá sice pouhých 9 sekund, ale je z ní patrné, že takový Instagram nebude na iPhonu X vypadat příliš dobře. Podívejte se sami:

Po otevření Instagramu je logo příliš namáčknuté na horní výřez. Aplikace pro sdílení fotografií a videí nebude jediná, která bude mít problémy s prémiovým modelem. Jeden vývojář, který se zabývá vývojem iOS aplikací už osm let, říká, že při testování svých aplikacích na iPhonu X narazil na spoustu problémů.

iphone x vyrez fb

Zdroj: Phone Arena

Dnes nejčtenější

.