Zavřít reklamu

Troufám si prohlásit, že momentálně existují pro iPhone snad stovky tisíc různých obalů a samozřejmě každému vyhovuje něco jiného. Pro výrobce je tak v poslední době poměrně složité přijít s něčím zajímavým, čím by si získali pozornost zákazníků. Společnosti Cellularline se to ale docela podařilo. Nabízí totiž obal, který sice na první pohled působí docela obyčejně, ale má jednu skrytou vlastnost – lze jej i s telefonem přichytit na okno nebo třeba zrcadlo, což s sebou přináší nové možnosti využití, například snadné natáčení videa nebo pořizování selfie fotek. A právě pouzdro Cellularline Anti-Gravity se nám dostalo i do redakce, a tak jsme vyzkoušeli, zda skutečně funguje.

Obal na první dojem skutečně působí naprosto obyčejně. Je ovšem poměrně dost odolný, protože gumové okraje chrání všechny prvky telefony, a to kompletně horní i spodní hranu a také všechna postranní tlačítka, v jejichž místě je guma o něco tenčí, aby se dala snadno stisknout. Pro postranní přepínač je samozřejmě připraven výřez, který je ale poměrně malý, a tak je přepínání s obalem trochu komplikovanější. Za zmínku ještě stojí, že v místech úchytu má guma speciální vzorek, aby se telefon dobře držel a nevyklouzával z ruky.

Záda jsou vyrobena z transparentního polykarbonátu, který je zdoben třpytkami, což mu dodává zajímavý efekt. Třpytky ale jasně říkají, že je obal určený především pro slečny. Naštěstí existuje i čistě průhledná verze, kterou sežeňte zde. To nezajímavější na zadní části obalu je ale bezesporu to, že je potažen speciální vrstvou, která je vysoce adhezivní. Obal i s telefonem je tedy možné přichytit například na okno nebo na zrcadlo a snadno si tak udělat selfie fotku nebo natočit video. Stejně tak se obal hodí, když třeba potřebujete mít obě ruce prázdné, sledovat nějaké video a postupovat podle instrukcí, které vám předává.

IMG_0201

Přiznám se, že zpočátku jsem byl ke spolehlivosti přilnavosti obalu ke sklu hodně skeptický a vždy jsem jen čekal, že se telefon od skla každou chvíli odlepí a spadne na zem. I proto jsem byl neustále připravený jej chytnout. Po čase ale stejně jako já zjistíte, že adhezivní povrch funguje skutečně spolehlivě. Jednoznačně můžu prohlásit, že obal na sklu drží jako přikovaný, a to klidně i několik hodin v kuse. Naopak je trochu složitější jej poté ze skla zase sundat, ale stačí jen telefon uchopit na správném místě (nejlépe v horní nebo spodní části, nikoli uprostřed) a pod úhlem odlepit. 

Ze zaprášeného skla občas na obalu zůstanou nějaké ty nečistoty, tudíž jeho přilnavost už nemusí být tak spolehlivá, jako na začátku. Stačí ale jen záda opláchnout pod vodou a zase je jako nový. Navíc při běžném používání se na záda nečistoty nelepí. Obal skutečně působí naprosto obyčejně, tudíž jej stejně tak můžete i používat.

Cellularline Selfie Case FB

Dnes nejčtenější

.