Zavřít reklamu

Apple během včerejšího dne představil světu nejen zcela nové iPhony, Apple 4K TV a Apple watch, ale vůbec poprvé se veřejnost měla možnost podívat také přímo do nového sídla společnosti Apple Park. Návštěvníci měli možnost vidět nejen divadlo Steva Jobse, ve kterém se konalo samotné představení novinek, ale také návštěvnické centrum a místní Apple Store, který je stejně jako ten v původním Apple Campusu speciální.

Jedná se o jediný Apple Store na světě, kde je možné koupit upomínkové předměty s tématikou Apple. Společnost si spolu s novým sídlem připravila i nová trička, tašky, pohlednice a upomínkové karty, které si mohou zákazníci koupit. Za 40$ jsou k dispozici zbrusu nová trička s tématikou Apple Parku a za 25$ pak koupíte tašku, taktéž s tématikou Apple Parku, ostatně všechny nové produkty, které se prodávají v Apple Parku si můžete prohlédnout na videu níže.

Apple si však pro návštěvníky připravil ještě jeden bonus v podobě skvělé podívané. V návštěvnickém centru totiž mohou lidé vyzkoušet rozšířenou realitu a podívat se díky ní přes iPaded na obří model Apple Parku. Ten vypadá fantasticky a kromě hlavní budovy, okolních budov a tisíců stromů ukazuje vše nejen ve dne, ale můžete si dokonce i měnit denní čas a vidět tak Apple Park i během noci nebo při západu slunce. Samozřejmostí je možnost vše si prohlídnout z jakéhokoli úhlu nebo z jakékoli vzdálenosti a novináři, kteří měli možnost si vyzkoušet virtuální prohlídku Apple Parku říkají, že je úžasná. Apple použil vlastní ARKit, který pomáhá vývojářům vytvářet aplikace pro rozšířenou realitu, které budou hlavním hitem App Store pro iOS 11.

Apple Park tshirt

Dnes nejčtenější

.