Zavřít reklamu

Dochází k tomu nevyhnutelně každý rok. Návrat do školy. Ať už zasednete do klasických školních lavic, nebo do přednáškových místností, můžete se s námi podívat na nabídku iOS aplikací, které se mohou hodit každému studentovi.

iStudiez Pro
Studentská léta mohou patřit mezi ta nejchaotičtější v lidském životě. Na starost máte spoustu věcí, počínaje úkoly a rozvrhem přes termíny zkoušek a písemek až po společenský život. Aplikace iStudiez Pro vám pomůže si tento chaos alespoň trochu uspořádat. Bude vaším to-do listem, kalendářem, rozvrhem, kalendářem i místem, kde si můžete zaznamenávat svůj prospěch a počítat jeho průměr.

[appbox appstore id310636441]

myHomework Student Planner
Jednoduché, čisté rozhraní a design této aplikace přijde vhod všem studentům středních i vysokých škol. Součásti tohoto užitečného pomocníka je řada šikovných funkcí, díky kterým si nejen snadno naplánujete své úlohy tak, abyste na žádnou nezapomněli, ale budete se na ně také moci lépe a intenzivněji soustředit.

[appbox appstore id303490844]

Pocket Schedule
Studujete a neustále se potýkáte s problémy s rozvrhem – denním i školním – a jeho dodržováním? Nebo naopak vyučujete, ale máte tentýž problém? Pak je Pocket Shedule tou pravou aplikací právě pro vás. Pomůže vám udržet si přehled ve všech vyučovacích hodinách, přednáškách, seminářích i volnočasových aktivitách.

[appbox appstore id421102532]

Microsoft Office
Klasika všech klasik v provedení pro iOS zařízení. Balíček aplikací od společnosti Microsoft je v mnoha případech tím nejlepším řešením pro tvorbu, správu a prohlížení dokumentů nejrůznějších typů a formátů. Prohlížení dokumentů přes příslušné aplikace v iOS je zcela zdarma, pro vytváření a úpravy je už nutné předplatné Office 365. S ním máte také možnost synchronizace – není tedy problém začít psát esej doma na Macu a dokončit ji cestou do školy na iPadu.

[appbox appstore id298856275]

GoodNotes
GoodNotes je ideální, ačkoliv trochu nákladnější, aplikací pro provádění anotací nejrůznějších dokumentů, prezentací i jejich částí, které vám zašlou vaši kantoři, přednášející nebo spolužáci. Pomůže vám ušetřit čas i místo tím, že vám umožní uchovávat digitální kopie vašich dokumentů namísto těch papírových. U dokumentů můžete provádět libovolné úpravy.

[appbox appstore id778658393]

Slack
Slack je vysoce výkonným nástrojem pro skupinové posílání zpráv. Umožní hostování neomezeného počtu uživatelů i vytvoření oddělených, soukromých i veřejných kanálů pro snazší organizaci konverzace. Domluva se spolužáky bude tak mnohem snazší, rychlejší a pohodlnější. Aplikace umožňuje také zasílání souborů, fotografií i videí. Díky ukládání historie nebude nikdy problém dohledat jakoukoliv část konverzace.

[appbox appstore id618783545]

iTunes U
iTunes U mohou skvěle využít jak lektoři, tak i studenti a žáci. Prvně jmenovaní mohou iTunes U využít k plánování lekcí a nahrávání studijních materiálů, studenti mohou prostřednictvím aplikace získat přístup k bezplatným výukovým materiálům nebo i přímé komunikaci se svými lektory a vyučujícími.

[appbox appstore id490217893]

Quizzlet
Kartičky jsou pro řadu studentů výtečným způsobem, jak se naučit na zkoušku či písemný test. Dají se uplatnit téměř ve všech oborech, využívají se ale nejčastěji například při učení cizích jazyků. V aplikaci Quizzlet si můžete nejenom vytvořit své vlastní výukové kartičky, ale můžete i využít sety, vytvořené ostatními uživateli.

[appbox appstore id546473125]

Google Slides
Pokud často pracujete na skupinových projektech v oblastech, jako je komunikace, marketing, nebo třeba historie, strávíte určitě značnou část času prací s PowerPoint prezentacemi. Týmovou práci na těchto prezentacích vám dokáže značně zjednodušit a zpříjemnit aplikace Google Slides, díky níž odpadnou starosti s přeposíláním prezentací, technickými komplikacemi nebo třeba ztrátou příslušných dat.

[appbox appstore id879478102]

SAT Prep
Nemůžete se učit, protože učení přece znamená nosit s sebou všude neustále štosy papírů, desítky sešitů s poznámkami a hromady knih? Aplikac Ready4 SAT vám umožní se všech knih, papírů i kartiček zbavit. Získejte přístup k více než tisícovce otázek s detailně vysvětlenými odpověďmi, stovkám virtuálních studijních kartiček a řadě dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id991750634]

Photomath
S aplikací Photomath stačí namířit čočku fotoaparátu vašeho iPhonu na rovnici, kterou právě potřebujete vyřešit, a dostanete výsledek s detailními instrukcemi krok za krokem. Aplikace podporuje většinu běžných matematických funkcí včetně logaritmických funkcí a integrálů.

[appbox appstore id919087726]

Tabulka prvků
V jednoduchosti je genialita. To platí i o české aplikaci Tabulka prvků z dílny vývojáře Aleše Horáka. Nabízí přesně to, co stojí v jejím názvu, tedy interaktivní verzi periodické tabulky chemických prvků. Aplikace není jen obyčejným přehledem prvků, ale je provázaná s Wikipedií, díky čemuž vám dokáže poskytnout detailnější informace o jednotlivých prvcích.

[appbox appstore id894624811]

Čeština do kapsy
Čeština nepatří zrovna mezi jednoduché jazyky a často se stává kamenem úrazu i pro rodilé mluvčí. S aplikací Čeština do kapsy si můžete vždy ověřit správnost psaní jednotlivých výrazů a perfektně si tak osvojit pravopis. Pokud se budete chtít ujistit, že jste si pravidla českého pravopisu osvojili skutečně důkladně, můžete si v aplikaci vyzkoušet i příslušný test.

[appbox appstore id920738115]

BackToSchool iPhone fb

Dnes nejčtenější

.