Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Solve
Solve je neobyčejná kalkulačka pro iOS zařízení. Řeší úlohy v průběhu jejich zadávání a disponuje inovativním paměťovým systémem, který umožňuje ukládat a opět zobrazovat odpovědi.

[appbox appstore id299460923 oldprice=“59Kč“]

Safety Photo + Video
Safety Photo+Video vám umožní držet pod pokličkou fotografie a videa, která nechcete nikomu ukázat. Příslušné soubory můžete uzamknout kódem.

[appbox appstore id456637671 oldprice=“59Kč“]

Student Planner
Začátek školního roku se pomalu, ale jistě blíží. Se školními povinnostmi vám může pomoci aplikac Student Planner, která vás upozorní na hodiny a přednášky, připomene vám úkoly a umožní vám sdílet data s vašimi spolužáky.

[appbox appstore id1051747433 oldprice=“59Kč“]

Sky Guide
Zajímá vás, jestli objekt, na který právě na obloze koukáte, je hvězda nebo jedna z planet sluneční soustavy? Noční oblohu vám pomůže zmapovat aplikace Sky Guide pro iOS.

[appbox appstore id576588894 oldprice=“89Kč“]

Pilsy
S aplikací Pilsy můžete snadno sledovat váš cyklus i změny nálad. Aplikace umožňuje nastavení připomínek pro braní antikoncepce a další užitečné funkce.

[appbox appstore id1077058121 oldprice=“59Kč“]

Gravity Evolved
Ovládejte celou galaxii jen konečky svých prstů. Gravity Evolved nabízí nové zbraně, více výbuchů a destrukcí. Těšit se můžete na zcela přepracovaný bitevní režim a vylepšenou grafiku.

[appbox appstore id627359405 oldprice=“59Kč“]

Trader’s Way
Trader’s Way je hra pro všechny, kdo rádi přemýšlejí a chtějí si nanečisto zaobchodovat s akciemi. Zlepšete si své obchodovací schopnosti a naučte se správnou strategii při manipulaci s cenami akcií.

[appbox appstore id567723770 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 18817

Dnes nejčtenější

.