Zavřít reklamu

Už začátkem měsíce se Apple nechal slyšet, že pro svůj první Apple Store na Tchaj-wanu si vybral ikonický mrakodrap Taipei 101. Před týdnem jsme pak informovali, že k otevření dojde v sobotu 1. července.

Jen tři dny před slavnostním přestřižením pásky nám dal Apple do nového obchodu v osmé nejvyšší budově světa nahlédnout.

„Hnacím motorem každého Apple Storu je touha vzdělávat a inspirovat v prostředí, kde k tomu lidé mají patřičné pohodlí. Apple Taipei 101 se stane dějištěm nových akcí Today at Apple, v rámci nichž proběhne přes 60 workshopů se vstupem zdarma pro zákazníky všeho věku,“ chlubí se Apple v oficiálním prohlášení. „Budou si moct rozšířit své znalosti ve fotografování, zpracování videa, umění a designu, hudbě, programování a dalších zajímavých odvětvích.“

Plátno, které prostory zakrývalo během přípravných prací, pro Apple vytvořil tchaj-wanský umělec Yang Shih-Yi. O tohoto týdne si můžete motiv užívat i v iMessage, k dispozici jsou totiž samolepky s ním.

Ačkoliv je nový Apple Store krásný a chyby bychom v něm hledali jen stěží, přesto je v jedné věci zklamáním. Nachází se totiž v přízemí mrakodrapu, a tak nenabídne výhled na stejnojmenné hlavní město ostrovního státu.

applestore-taiwan-fb

Dnes nejčtenější

.