Zavřít reklamu

Kromě nové verze systému watchOS pro Apple Watch, dnes Apple tiše představil několik nových řemínků pro své hodinky v letních barvách. Změny se týkají sportovních, kožených i Nike Sport řemínků, nově si ale také budou moci zákazníci pořídit řemínek v duhových „Pride“ barvách.

Nové sportovní řemínky:

Sportovní řemínky jsou k dispozici v barvách Mist Blue (Mlhově modrý), Pollen (Pampeliškový) a Flamingo (Plameňákový) pro 32 i 42mm Apple Watch. Každý vás přijde na 1 490 Kč

Nový kožený řemínek:

Jediným novým koženým řemínkem se stal žlutý Sunflower Classic Buckle (Slunečnicový řemínek s klasickou přezkou). Potencionálního zájemce vyjde na 4 490 Kč.

Nike Sport řemínky:

K dispozici jsou také nové řemínky Nike Sport. Odpovídají kolekci Nike Air VaporMax Flyknight Day to Night a jedná se o modely Light Violet/White (Světle fialový/bílý) , Violet Dust/Plum Fog (Nachový/švestkový), Blue Orbit/Gamma Blue (Orbitově/gamma modrý) a Obsidian/Black (Obsidiánový/černý). Jakýkoliv Nike Sport řemínek vás bude stát 1 490 Kč.

Nový duhový řemínek:

Posledním modelem je dnes řemínek Pride Edition Woven Nylon s duhovým vzorem. Stojí 1 490 Kč pro 38 i 42mm variantu hodinek. Zajímavostí je, že tento řemínek byl rozdáván zaměstnancům k příležitosti loňského Pride průvodu v San Franciscu.

 

Všechny nové řemínky si počínaje dneškem můžete zakoupit zde.

apple watch fb

Dnes nejčtenější

.