Zavřít reklamu

Apple představil na dnešní konferenci vedle softwaru i hardwarové novinky, jako je zbrusu nový iMac Pro, reproduktor HomePod či výkonný iPad Pro. Apple už aktualizoval svůj internetový obchod, ve kterém se objevily vedle představených zařízení i doplňky.

Pokud se podíváte na doplňky k 10,5palcovému iPadu Pro, který je bez nadsázky nejvýkonnějším tabletem v historii cupertinské společnosti, narazíte na pouzdra. V sedmi barevných verzích je pouzdro Smart Cover s cenovkou 1 590 korun. Při otevření pouzdra se iPad Pro probudí, při zavření se zase uspí.

Jestliže si potrpíte spíše na elegantním koženém provedení, potom budete potřebovat 3 990 korun. Ale za tuto cenu se vám do ruky dostane kvalitní kožený návlek disponující podšívkou z jemného mikrovlákna. Pouzdro dostupné ve čtyřech barevných variantách má i kapsu pro Apple Pencil.

Nicméně ne všichni přijdou tužce Apple Pencil na chuť. Pokud ji nebudete používat, pak ji nemusíte tahat s sebou, abyste ji někde neztratili, ale uschovejte ji do samostatného pouzdra určeného přímo pro Apple Pencil. Jedná se o kožené pouzdro ve stejných barvách jako kožený návlek a vyjde vás na 899 korun.

ipad pro fb

Dnes nejčtenější

.