Zavřít reklamu

Tak co, studenti? Už máte všechny zkoušky hotové, nebo je doháníte na poslední chvíli? Tak či tak, určitě se po náročném semestru/školním roku rádi odměníte nějakou skvělou iHračkou. Nebo jste naopak neudrželi nervy na uzdě a po nezdaru ve škole jste svůj telefon prohodili oknem? V obou případech na vás Alza pamatuje a nabízí skvělou slevu až 1000 korun na nejnovější iPhony.

Alzák vám v těchto dnech nabízí vesmírně šedý iPhone 6 ve verzi 32GB po slevě za příjemných 12 490 korun. Pokud máte rádi spíš něco kompaktnějšího, určitě nepohrdnete ďáblem v malém těle. Jmenuje se iPhone SE, je opravdu výkonný a hlavně cenově dostupný. Vybrat si můžete ze všech barevných variant a z verzí 32GB a 128GB. Menší varianta vás vyjde po slevě na 10 349 korun a ta větší na 13 508 korun.

Je libo nejnovější iPhone se skvělou slevou?

Pro opravdové fajnšmerky tu máme i nejnovější a nejlepší vlajkovou loď společnosti Apple. Řeč je samozřejmě o skvělém iPhonu 7. Ten si můžete vybrat opět ve všech barevných provedeních a všech dostupných kapacitách. Velice příjemným zjištěním pro vás bude určitě i to, že studentská sleva u předchozích telefonů bylo krásných 500 korun, zatím co u iPhonu 7 je cena snížena o celou tisícikorunu!

iPhone 7 ve verzi 32GB vás po slevě vyjde na výborných 19 835 korun, verze 128GB na 22 982 korun a konečně král všech velikostí, iPhone 7 256GB za 26 128 korun.

Jediná podmínka, kterou musíte pro nákup se studentskou slevou splnit, je mít zaregistrovaný svůj platný průkaz ISIC na Alza.cz. Tak neváhejte a utíkejte na Alzu, ať se dostane i na vás.

alza-sleva-iphone

Dnes nejčtenější

.