Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Stopwatch+
Stopwatch Plus jsou především profesionální stopky pro vaše iOS zařízení. Kromě skvělých funkcí se ale mohou chlubit i krásným mechanickým designem, možností běžet na pozadí, nabídkou více zvuků tikání a mnoha dalšími přednostmi.

[appbox appstore id545654854 oldprice=“89Kč“]

Magic Window
S aplikací Magic Window můžete svůj iPhone či iPad proměnit v nádhernou vyhlídku, ať už se nacházíte kdekoliv. Užijte si nádherné časosběrné vyhlídky a nechte je doprovázet relaxačním ambientním soundtrackem.

[appbox appstore id366754824 oldprice=“89Kč“]

5Coins
5coins je jednoduchá, krásná a chytrá aplikace pro sledování vašich každodenních nákladů. Sdělí vám, kolik utrácíte a kdy a kam vaše peníze utíkají. Pokud si nastavíte měsíční rozpočet, upozorní vás, až se bude blížit jeho překročení.

[appbox appstore id572886919 oldprice=“59Kč“]

Lifekees
Lifekees pomůže uchovat všechna vaše hesla, uživatelská jména a osobní informace organizované, v bezpečí, a připravené k použití, a to na všech vašich zařízeních – pochopitelně chráněné heslem.

[appbox appstore id998187288 oldprice=“299Kč“]

EXIF Viewer
EXIF Viewer je skvělá aplikace, kterou ocení nejen profesionální fotografové, ale i amatérští nadšenci. Jedná se o univerzální aplikaci, která bude fungovat na všech vašich iOS zařízeních. Umožňuje odstranění EXIF metadat ze všech fotografií, nebo naopak jejich zobrazení, a řadu dalších užitečných funkcí.

[appbox appstore id944118456 oldprice=“89Kč“]

Coyn
Coyn je další z užitečných aplikací, které vám pomohou se správou vašich financí. S její pomocí můžete sledovat a upravovat vaše denní výdaje, ať už doma, nebo na cestách, a postupně zlepšit svůj rozpočet.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“59Kč“]

Smart Merge Pro
Aplikace Smart Merge Pro vám pomůže vyřešit problém s duplicitními kontakty. Dokáže je sama vyhledat a sloučit, s její pomocí ale můžete také zálohovat a vyhledávat kontakty.

[appbox appstore id519076307 oldprice=“89Kč“]

AURA
Pořizujte, upravujte a sdílejte své fotografie ještě snadněji, než kdy předtím. Aplikace AURA disponuje nástroji, které vám pomohou přidat k fotografiím nejrůznější rámečky, filtry, text, a mnoho dalšího.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“149Kč“]

Bonjournal
Bonjournal je jednoduchá cesta k zaznamenávání a sdílení dobrodružství z vašich cest. Aplikace vám pomůže snadno sbírat všechny krásné okamžiky, příběhy a obrázky do jednoduchého vyprávění.

[appbox appstore id719266933 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 19

Dnes nejčtenější

.