Zavřít reklamu

Herní série Titanfall je velmi dobře známá všem konzolovým a počítačovým hráčům. První díl nabídl nevšední a zajímavý gameplay a druhý celý herní zážitek ještě zlepšil. Bohužel se ani v jednom případě nejednalo o kdovíjaký komerční úspěch, částečně také kvůli nevhodně zvolenému datu vydání. Minimálně druhý díl by si to zasloužil. V loňském roce se mluvilo o tom, že se nějaký sériový spinoff objeví také na mobilních zařízení. Jak to tak vypadá, tak po jednom zrušení a následnému obnovení k tomu opravdu dojde.

Na mobilní zařízení by měla dorazit hra s názvem Titanfall: Assault. Mělo by se jednat o přímočarou strategii, ve které budete kombinovat, jak hraní za samotné Titany, tak také za jejich piloty. Součástí herních mechanismů budou také kartičky, které budou ovlivňovat průběh hraní. V tomto případě to bude klasický styl, jaký můžete znát z karetních her – tedy čím silnější balíček poskládáte, tím lépe se vám bude hrát.

Titanfall Assault by měla být primárně multiplayerová hra zaměřená na PVP (player vs player) souboje. Zatím nejsou známy informace o tom, kdy by mohla hra vyjít. Počítá se ovšem, že se objeví v druhé polovině letošního roku. Další informace o hře vám přineseme v momentě, jakmile se na webu objeví.

Titanfall Mobile

Zdroj: Hrej.cz

Dnes nejčtenější

.