Zavřít reklamu

V posledních hodinách se objevuje čím dál tím více informací týkajících se iPhonu 8. Zda-li je to tím, že se krátí čas na vyvíjení prototypů a Apple by měl již finalizovat konečný design nevíme, ale finální podoba dlouho očekávaného „revolučního“ modelu začíná pomalu ale jistě nabírat specifickou podobu. Na úniky z posledních hodin se můžete podívat například zde. Stojí za nimi člověk, který se údajně dostal k CNC prototypu přímo z Foxconnu. Podle jeho informací má své vlastní zdroje (v minulosti disponoval i jinými prototypy). Dnes ráno zveřejnil schéma telefonu, které by mělo ze 70% odpovídat reálnému modelu.

Na schématu je nový telefon označen jako iPhone X. Jak můžeme vidět, potvrdily se předchozí zprávy o tom, že Apple tentokrát využije oboustranný způsob osazení základní desky. V těle telefonu se tak vytvoří další prostor, který bude moci být vyplněn článkem baterie, která tak nabídne podstatně větší kapacitu, než předchozí modely o stejné velikosti. Popisky jsou v čínštině a v době psaní článku je ještě nikdo nepřeložil. Musíme si tak vystačit s tím, co je popsáno v latince. Na schématu základní desky můžeme vidět WiFi čip, procesor A11, PMU, paměťové moduly a další komponenty.

V rámci průřezu celým tělem je následně viděl poloha Taptic enginu, čipů pro 3D Touch, dva stereo reproduktory na spodní straně, Lightning port a mnoho dalšího. Očekáváme, že se v následujících hodinách objeví přeložené popisky celého schématu. Jakmile se tak stane, tento text doplníme o příslušné informace.

iphone 8 scheme
iPhone 8 FB 4

Dnes nejčtenější

.