Zavřít reklamu

Velikonoční pondělí tu máme už za tři dny, což znamená, že Velikonoce a přípravy na ně jsou v plném proudu. Jestliže chcete zůstat u tradic, nic nekupovat a vše si vyrobit doma vlastníma rukama, tak jste na správném místě. Poradíme vám českou aplikaci, se kterou snadno upečete beránka, mazanec nebo řežábek. Ukážeme vám video od Tomáše Holčíka, který vám detailně popíše, jak uplést pomlázku. A na závěr si ukážeme aplikaci, ve které si můžete vyzkoušet malování vajíček nanečisto.

Upečte beránka, mazanec a další:

Pokud se letos chcete pustit do pečení velikonočních tradičních dobrot, můžeme vám doporučit českou aplikaci Apetit, ve které naleznete sezonní recepty, kam samozřejmě patří i ty velikonoční. Sladké velikonoční pečení pro vás bude hračka, jelikož v aplikaci kromě výčtu samotných ingrediencí naleznete i přesný postup. Upéct několik druhů beránka, mazanec, velikonočního zajíčka, jidáše nebo třeba špenátový koláč pro vás nyní nebude žádný problém. Aplikace je dostupná zdarma a sladké velikonoční recepty v ní také. Ovšem recepty na slané velikonoční obědy, mezi kterými naleznete i přípravu řežábku a jiných, už jsou placené. Vyjdou vás ale na drobných 26 Kč.

[appbox appstore id485707092]

Upleťte si pomlázku:

Bohužel aplikaci s návodem na upletení pomlázky nebyla v iTunes App Store k nalezení, a tak si můžete na vašem iPhonu nebo Macu pustit video na YouTube, kde vám Tomáš Holčík ukáže, jak se správně plete pomlázka. Návod je jednoduchý a srozumitelný a díky němu by to měl zvládnout opravdu každý.

Vyrobte si kraslice:

A nakonec jen jedna taková drobnost, se kterou vám může pomoci váš iPhone. Pokud každoročně na Velikonoce malujete vajíčka, ale ne vždy se vám to povede nebo byste si chtěli zdobení zkusit nejdříve nanečisto, tak vám může přijít vhod aplikace Egg a Sketch. V té máte k dispozici virtuální vajíčko, na které si můžete nakreslit v podstatě co chcete. Ve finále si tak můžete vyzkoušet, jak váš nápad bude vypadat a poté jej nakreslit už na skutečné vejce.

[appbox appstore id422494528]

iPhone Easter FB

Dnes nejčtenější

.