Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Slevy aplikací a her v Mac App Store:

Multibrowser

Aplikace MultiBrowser1 pro Mac se vám bude skvěle hodit v případě, že chcete prohlížet více webových stránek najednou. Nezáleží na tom, jestli si chcete pustit 4 různá videa na serveru YouTube, spravovat čtyři weby naráz nebo prohlížet Facebook a zároveň kontrolovat nově přijaté e-maily. MultiBrowswer rozdělí otevřené webové stránky do čtyř oken, ve kterých můžete zcela plnohodnotně pracovat.

[appbox appstore id579255938 oldprice=4,99$]

Ultravideo Converter

Program UltraVideoConverter pro Mac je užitečným nástrojem pro všechny, kdo potřebují provést konverzi videa z některého z nejčastěji používaných formátů videosouborů. Tato aplikace vám umožní konvertovat všechna videa z vybraného adresáře včetně podadresářů do formátu MP4, a to jedním jediným kliknutím.

[appbox appstore id858122366 oldprice=4,99$]

1Password

1Password je dnes již legendární aplikace pro správu hesel. Na vás je jen to, abyste do ní zadali svá hesla, a program 1Password vše ostatní udělá za vás. 1Password si za vás všechna hesla zapamatuje, stejně jako uživatelská jména, čísla kreditních karet a další údaje. Uložené informace můžete uchovávat v oddělených kategoriích, 1Password pro Mac přichází s podporou týmových i individuálních účtů.

[appbox appstore id443987910 oldprice=64,99$]

Slevy her pro Mac na Steamu:

ARK: Survival Evolved

[appbox steam simple 346110 oldprice=27,99€]

Aragami

[appbox steam 280160 oldprice=19,99€]

The Talos Principle

[appbox steam simple 257510 oldprice=39,99€]

Serious Sam 3: BFE

[appbox steam simple 41070 oldprice=36,99€]

Mac Apps 2

Dnes nejčtenější

.