Zavřít reklamu

Apple včera aktualizoval svůj mobilní systém iOS, a kromě mnoha nových funkcí a vylepšení, přinesl nový Apple Files System. Jsou zde však i další změny, které Apple ve svých poznámkách při vydání vynechal.

Apple inženýr, Renauld Leinhart, na Twitteru potvrdil, že jednou z těchto změn je vylepšená rychlost animací. „iOS 10.3 nabízí více pohotový pocit, protože mnoho animací bylo vylepšeno a zkráceno,“ vysvětluje. Není jasné, které aplikace jsou optimalizované, ale uživatelé by si měli povšimnout rozdílu bezprostředně po přechodu z předchozích verzí iOS. The Verge spekuluje, že tato změna může souviset s chybami, které doložil Chris Pirillo.

Pirillo uvedl nepřeberné množství případů, ve kterých iOS přeskakuje snímky i po obnovení do továrního nastavení na nejnovějších zařízení, jako je iPhone 7, který je poháněný novým procesorem A10 Fusion.

Pirillo poslal dopis Philu Schillerovi a Craigu Federighimu k jejich povědomí o této problematice.

„Prosím Vás, abyste urychleně řešili klíčové problémy s výkonem, které stále proklouzávají vašim radarům již od předělání iOS (po iOS 6). Konkrétně jsem nucen volat po vaší pozornosti kvůli předvídatelnému i náhodnému přeskakování snímků při rutinních činnostech systému a defaultích aplikací, které nejsou závislé na softwaru třetích stran. Zdá se, že iOS 10 funguje na iPhonu 7 stejně dobře (nebo hůře) ve srovnání s iPhonem 6s. To není znakem nejrychlejšího smartphonu světa.“

Apple nikdy na Pirilla dopisy neodpověděl. Je ale jasné, že společnost rozpoznala alespoň některé z těchto problémů a provedla změny k jejich nápravě.

iOS 10.3 FB

Zdroj: Cult of Mac

Dnes nejčtenější

.