Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Roam Blocker
Prohlížejte si internet s aplikací Roam Blocker, která vám pomůže zablokovat obrázky a videa, která se leckdy automaticky načítají v Safari. Díky tomu se vám bude internetová stránka načítat mnohem rychleji, využívá mnohem méně dat, více ušetří peněz a déle vydrží baterie. Za pomocí stisknutí jednoho tlačítka můžete obrázky i videa vypínat či zapínat. Aplikace je ideální pro cestování do zahraničí, pokud jste využili skoro všechna mobilní data a potřebujete nějaká data ušetřit nebo pokud si chcete bleskurychle pročítat články na internetu a nechcete čekat na delší načítání.

[appbox appstore id1078352313 oldprice=“0,99€“]

Notifer
Vytvářejte akční notifikace rychleji než na jakékoliv jiné připomínkové aplikaci díky 70+ symbolům. Nemusíte už nic psát, pouze si zvolte ikonu.

[appbox appstore id1167159551 oldprice=“0,99€“]

Remote Drive
Díky Remote Drive můžete uchovat jakýkoliv soubor na svém iPhonu a iPadu (stejně jako na flešce), kopírovat snadno a rychle soubory z Macu a přehrát jakýkoliv video formát. Požadavky: macOS 10.7 a novější a iOS 8.0 a novější.

[appbox appstore id1095142462 oldprice=“2,99€“]

Keymoji
Jednoduše začněte psát a uvidíte, jak vám začne vaše emotikonová klávesnice automaticky nabízet různé možnosti. Pokud chcete psát zábavné texty plné emotikonů, tak je pro vás aplikace Keymoji tou pravou. Podporuje aplikace Snapchat, Facebook, Whatsapp, Email, iMessage, Kik, Line, Kakao Talk, WeChat, Notes, Twitter a další.

[appbox appstore id886476394 oldprice=“7,99€“]

MUSE
MUSE je hudební přehrávač pro YouTube videa a playlisty. Dokáže váš hudební přehrávač vyhledat a přehrávat YouTube videa? Umí váš hudební přehrávač přehrávat na pozadí hudbu, když používáte nebo hrajete na iPhonu hry? Ne? V tom případě váš problém vyřeší MUSE. Aplikace dokáže streamovat a organizovat hudbu přímo z YouTube, vytvářet playlisty, sdílet hudbu s přáteli a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1185418819 oldprice=“1,99€“]

Six pack abs
Six pack vám pomůže dostat se do formy, zhubnout, zlepšit vaší tělesnou sílu a zůstat fit. Aplikace vám nabízí 4 tréninky, které můžete provádět doma, venku nebo ve fitku – záleží čistě na vás. Pro cvičení nepotřebujete žádné speciální náčiní (pouze motivaci). Cvičební plán je určený pro měsíční výzvu. Aplikace nabízí výpočet BMI (Body Mass Index) a možnost připomínek cvičení.

[appbox appstore id1056042438 oldprice=“0,99€“]

ThumbTyper
Chcete psát na iPadu a iPhonu rychleji a mnohem jednodušeji? Zkuste ThumbTyper. Aplikace vám nabízí klávesnici, která byla vytvořená speciálně proto, aby jste na ní mohli psát dvěma palci. Můžete tak držet iPad obouma rukama a snadno psát.

[appbox appstore id998318878 oldprice=“1,99€“]

Fontz App
Fontz App je užitečným nástrojem, který vám přináší mnoho textových fontů, které můžete aplikovat na své fotografie. Vybrat si můžete také barvu z velkého spektra barev. S Fontz App budou vaše snímky jedinečné.

[appbox appstore id1046411202 oldprice=“2,99€“]

A Noble Circle
A Noble Circle nabízí zajímavou cestu skrze dvourozměrný svět Flatland.

[appbox appstore id977865620 oldprice=“0,99€“]

Mystery of Fortune 2
Mystery of Fortune 2 je osmou epizodou Fortune Chronicle Episodes. Jedná se o oficiální pokračování SRPG Mystery of Fortune (2014). Prozkoumejte kobky se svou vlastní armádou a pokuste se být co nejničivější. Hra nabízí 25 jednotek a více než 35 příšer.

[appbox appstore id1134835650 oldprice=“2,99€“]

Sqrs
Sqrs je prostou puzzle hrou s futuristickými prvky. Každá nová hra má svěží barevné schéma, které musí být uspořádáno od světlé po tmavé. Sqrs je skvělou hrou na zabavení se ve chvílích nudy. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1002910369 oldprice=“0,99€“]

newapps apple-iphone-technology-white

Dnes nejčtenější

.