Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Instant Pic Collage Pro
Instant Pic Collage Maker nabízí vše, co potřebujete pro vytváření překrásných koláží z vašich snímků. Lehce aplikujte na svou koláž text (aplikace nabízí mnoho zajímavých fontů) či použijte jeden z mnoha fotofiltrů.

[appbox appstore id1118628394 oldprice=“1,99€“]

Budget
Chtěli byste mít přehled o tom kam vaše peníze mizí? Budget vám s tím lehce pomůže, jelikož je perfektní aplikací pro rychlou správu vašich financí. Sami si můžete editovat kategorie a budete tak mít přehled, za co vlastně utrácíte.

[appbox appstore id1038093050 oldprice=“2,99€“]

YoWindow
YoWindow je unikátní aplikace, která vám přináší nejčerstvější info o počasí. Kouzlo YoWindow spočívá v živé obrazovce, která reflektuje vaše aktuální počasí. Západ a východ slunce také probíhá přesně v aktuálním čase. Aplikace mimo jiné nabízí předpověď počasí na více dní dopředu.

[appbox appstore id606193225 oldprice=“0,99€“]

Castaway
Castaway je minimalistickou aplikací, která slouží pro přehrávání a spravování audio podcastů. Prohlížejte podcasty podle názvu, autora či popularity. Můžete si nastavit přijímání notifikací pro nově vydané epizody. Nové epizody se budou automaticky stahovat na pozadí, když budete chtít a mnoho dalšího.

[appbox appstore id909948735 oldprice=“1,99€“]

DriveBox HD
DriveBox je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnoho dalšího. Tuto aplikaci můžete využít na iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

LAN Scan HD
S aplikací LAN Scan jednoduše a rychle zjistíte, kdo všechno je připojen na vaší domácí WiFi síť nebo na oblíbenou veřejnou WiFi síť. Aplikace obsahuje všechny informace, které potřebujete. LAN Scan podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id597952879 oldprice=“4,99€“]

Draw Pad 2
Draw Pad Pro 2 je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id823103356 oldprice=“2,99€“]

Songbot
Songbot je výkonný nástroj, který dokáže vyhledat písničku, kterou si chcete poslechnout, na jakékoliv rádiové stanici na světě. Stačí napsat název skladby nebo jméno umělce a můžete začít okamžitě poslouchat. Také si můžete vybrat ze seznamu písní, které se nyní přehrávají ve světových rádiích. Nemusíte se bát, aplikace neobsahuje žádné reklamy nebo skryté platby.

[appbox appstore id846531304 oldprice=“1,99€“]

Speech Calculator Pro
Aplikace Speech Calculator Pro je povedená kalkulačka, která vás oslní svým designem a funkcemi. Podporuje náhled historie, pokročilé funkce, volbu témat a také možnost zadávat čísla hlasem.

[appbox appstore id619336870 oldprice=“0,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 100 levelů a 24 unikátních typů jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

Recenze uživatele:
,,Super hra, pro děti dostačující lehká obtížnost, těžká už zase nutí hodně přemýšlet. Chytlavé, baví mě každý díl ?”

[appbox appstore id972045237 oldprice=“1,99€“]

Warp Shift
Warp Shift je jedinečnou puzzle hrou, která vás vezme na zázračnou cestu, která vyzývá vaší mysl a stimuluje vaše smysly. Proveďte malou holčičku Pi a jejího kouzelného průvodce tajemným a krásným světem. Prožijte si krásné vizuální efekty, zábavné hádanky a neobvyklé zvuky.

[appbox appstore id1087286731 oldprice=“2,99€“]

apps 480318-apple-iphone-6s-plus

Dnes nejčtenější

.