Zavřít reklamu

Tímto článkem si představíme novou sérii kompozitních krytů pro iPhone 7 a 7 Plus od společnosti UAG, které se vyznačují extrémní odolností a trvanlivostí. Nová řada se vyznačuje změnami názvů jednotlivých sérií výrobků, menšími kosmetickými úpravami obalů a přibyla nám i zcela nová luxusní série. Výrobce dizajnoval nové kryty tak, aby byly kompatibilní i s předchozími verzemi iPhone a tedy s iPhone 6 a 6s (Plus).

uag-logo

Malé designové úpravy
Nový iPhone má oproti předchozí verzi větší objektiv a je více posunut k okraji telefonu co se samozřejmě projevilo ve větším a upraveném výřezu UAG krytů.

1

Zároveň z iPhone 7 zmizel 3,5mm audio konektor ze spodní části telefonu, ale výřez pro tento konektor zůstal v UAG krytu zachován a proto je kompatibilní i s předchozí verzí iPhone.

Odolný materiál
UAG kryty se vyznačují patentovaným kompozitním materiálem, který je velmi odolný vůči externím vlivům, ale zároveň je velmi lehký a tenký. Kryt bude vypadat i po dlouhé době stále jako nový. Okraje jsou navíc pogumované, díky čemuž jsou pády tlumené ještě efektivněji. Kryt jemně přesahuje i do přední části iPhone, což zajišťuje ochranu displeje proti poškrábání například při položení telefonu přední stranou na stůl.

Vojenský standard MIL-STD 810
Všechny kryty UAG splňují přísný vojenský standard MIL-STD 810, což představuje soubor několika náročných testů, které musí kryt splnit. Patří k nim zejména testování odolnosti vůči pádům, kde je zařízení v krytu vystaveno nejméně 26 pádům z výšky 120 cm z různých úhlů a při žádném pádu nesmí dojít k jakémukoliv poškození zařízení v krytu. Dovolíme si však tvrdit, že kryty snesou pád i z mnohem větší výšky.

Staro-nové série
Výrobce UAG rozdělil svou starou sérii Composite do dvou skupin, které pojmenoval Plasma (kryty s průhledným kompozitním materiálem) a Pathfinder (kryty s neprůhledným kompozitním materiálem).

2

Pojmenování série Trooper zůstalo zachováno a i nyní se jedná o kryty s úložným prostorem na zadní straně krytu. Prostor je uzavíratelný a můžete ho využít k úschově kreditních karet nebo hotovosti, tím pádem vám odpadá nutnost nošení peněženky nebo podobných „překážejících“ předmětů.

3

Série zavíracích pouzder Folio se nyní přejmenovala na Metropolis. Jedná se o pouzdro s předními dvířky a magnetickou prackou. Pěkným dizajnovým prvkem je samotná pracka při uzavření pouzdra, která je vnořená do samotného materiálu, zbytečně netrčí a pouzdro tak vypadá jako jednolitý uzavřený celek. Toto pouzdro je téměř celé z flexibilního materiálu, který je velmi odolný, protiskluzový a vodě odolný. Kompozitní materiál tvoří pouze středové jádro krytu.

4

Nová luxusní série Monarch
Už jako samotný název série napovídá, jedná se o něco velkolepé. UAG vyrobil nový kryt až s pětivrstvou ochranou kombinující kůži, slitiny kovů a gumy. Jedná se o opravdu extrémně odolný kryt, který nadprůměrně splňuje normy MIL-STD 810 (výrobce udává, že jejich splňuje dvojnásobně), zároveň je dizajnově velmi povedený, kůže působí luxusně a v kombinaci s kovovým vzhledem je kryt opravdu výjimečný.

5

Překvapilo nás i samotné balení krytu, které vypadá také velmi luxusně.

6

Shrnutí
Kryty UAG patří nepochybně mezi nejodolnější ochrany telefonu na trhu, zároveň jsou velmi lehké a tenké, takže perfektně sedí v ruce a kopírují tvar iPhone. Dizajny krytů se nesou v urbanistickém, agresivním stylu a na výběr jsou různé varianty – série Plasma, Pathfinder, Trooper, Metropolis a prémiové kryty Monarch. Pokud si chcete zajistit poctivou ochranu, UAG je jednoznačná volba a doporučujeme zkombinovat tyto kryty s ochranným sklem.

  • (CZ) Extrémně odolné kryty UAG pro iPhone můžete koupit ZDE
  • (SK) Extrémne odolné kryty UAG pre iPhone môžete kúpiť TU

Dnes nejčtenější

.